Αφωνο το πανελλήνιο με όσα ειπε ο Δασκαλακης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου: Η Ρούλα δολοφόνησε και τα 3 παιδιά μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκαρισμένος δηλώνει ότι είναι ο Μάνος Δασκαλάκης μετά το πόρισμα-καταπέλτη των ιατροδικαστών που δείχνει ότι η 3,5 ετών Μαλένα και η 6 μηνών Ίριδα δολοφονήθηκαν.

Ο πατέρας των παιδιών που μέχρι και στην πρόσφατη κατάθεσή του στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ, υποστήριξε ότι διατηρεί επιφυλάξεις για το αν ο θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, τώρα δηλώνει ότι αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν εκείνη που τα σκότωσε.

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα» δήλωσε σύμφωνα με το Live News ο Μάνος Δασκαλάκης και πρόσθεσε ότι θα τοποθετηθεί δημόσια μόλις πάρει αντίγραφο από την δικογραφία:

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας» δήλωσε.

Μάλιστα ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών δήλωσε ότι δεν αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών: «Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ