Αποστομωτικη απάντηση απο την Εφη Αχτσιογλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά.

Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους.
Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει.

– Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να λύσει το γενικευμένο οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο που η ίδια έχει δημιουργήσει. Οι ευθύνες της είναι τεράστιες και η κρίση που βιώνουν οι πολίτες έχει τη σφραγίδα Μητσοτάκη.

– Ο κ. Σταϊκούρας είπε πως βρήκανε δημοσιονομικό χώρο για τα ανεπαρκή επιδόματα που ανακοινώθηκαν, ο οποίος όμως προήλθε από την υπέρβαση των φορολογικών εσόδων περίπου 3 δισ. πάνω από τον στόχο στο 5μηνο. Μεγάλο μέρος αυτών οφείλεται στην αύξηση εσόδων από ΦΠΑ γιατί οι πολίτες πληρώνουν την τεράστια ακρίβεια Μητσοτάκη. Λεηλατούν δηλαδή το λαϊκό εισόδημα και μετά εμφανίζονται τιμητές λέγοντας ότι βρήκαν το περιθώριο να δώσουν βοήθημα.

– Απαιτείται άμεσα μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα και μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα. Παράλληλα αύξηση του κατώτατου μισθού τουλάχιστον στα 800 ευρώ και επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας ώστε να αυξάνεται ο μισθός σε όλα τα επίπεδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ