Ξύλο μπροστά στην Έλενα Παπαρίζου στα Μουσικά Βραβεία: Φυγαδεύτηκε και έφυγε από την εκδήλωση χωρίς να παραλάβει το βραβείο της

Φανερά ταραγμένη φυγαδεύτηκε η Έλενα Παπαρίζου από τα MAD VMA 2022, όπου ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα στους trappers Light και Snik.

Μετά το πρώτο επεισόδιο, η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε στη θέση της, στην πτέρυγα των VIP, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ήθελε να μιλήσει στη σκηνή για το περιστατικό και να ταχθεί κατά της βίας.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, ξέσπασε νέο επεισόδιο, την ώρα που η τραγουδίστρια περίμενε να πάρει το βραβείο της. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι κατά την διάρκεια της έντασης, η Έλενα Παπαρίζου χτυπήθηκε από τους εμπλεκόμενους. Άμεσα, ένας άνδρας έσπευσε να την απομακρύνει από το σημείο και η καλλιτέχνιδα έφυγε από την εκδήλωση πανικοβλημένη, χωρίς να παραλάβει το βραβείο της και να τραγουδήσει.

Αυτό το πλάσμα ήταν ψηλά στην εκτίμησή μου ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια! Απόψε, έφυγε ΚΥΡΙΑ ύστερα απ’ ό,τι έγινε, γυρίζοντας την πλάτη της στην υποκουλτούρα, και η εκτίμησή μου για εκείνη εκτόξευθηκε στον Θεό! Δεν αξίζουμε την Έλενα Παπαρίζου στην Ελλάδα… Συγγνώμη! #madvma22

Έλενα Παπαριζου, ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα μια κυρία, τα σέβη μας 👏👏👏👏 #MadVMA22

Η Έλενα Παπαριζου μετά το αποψινό τσίρκο στα #madvma22 σηκώθηκε και έφυγε

Δεν έγιναν τα acts της

Τα κορίτσια που θα έκανε collab βγήκαν μονα τους στην σκηνή

ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ #madvma #Cancel_trappers

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ