Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής

H μουσική εκδήλωση των MAD Video Music Awards που πραγματοποιήθηκε χθες στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do κατάντησε να γίνει βραδιά βίας, καθώς ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ του Light και του Snik.

Σύμφωνα με τον Light, η παραγωγή του μουσικού show ήταν ενήμερη ότι μπορεί η κατάσταση να ξέφευγε στην περίπτωση που έβαζαν τους δύο τράπερς να κάτσουν κοντά. Ο ίδιος μετά το απαράδεκτο περιστατικό ζήτησε συγνώμη από τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης και ισχυρίστηκε πως έπρεπε να αμυνθεί καθώς δέχτηκε επίθεση.

769C6998 10D4 45E7 9FF6 0EE719CA1C61
Λίγη ώρα μετά το αδιανόητο συμβάν, το MAD εξέδωσε ανακοίνωση στα social media, μέσα από την οποία καταδίκαζε οποιαδήποτε μορφή βίας. Μάλιστα αποφάσισαν να μην προβάλουν στην τηλεόραση την βράβευση των εμπλεκόμενων.

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ