Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Γαρμπή για το ξύλο στα βραβεία MAD VMA: «Πώς γίνεται να έχετε αυτούς τους τύπους πρότυπα;»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το άγριο ξύλο που έπεσε χθες στα MAD VMA’s μεταξύ των τράπερ Light και Snik έχει εξοργίσει όλο τον κόσμο και κυρίως το καλλιτεχνικό κόσμο, μεταξύ των οποίων και την Καίτη Γαρμπή, η οποία έκανε σχετική ανάρτηση.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που ήταν παρούσα στην εκδήλωση και βραβεύτηκε από τη Ρούκα Κορομηλά, αναφέρεται στη χθεσινή βραδιά στα βραβεία του MAD ως «θρίλερ» και αναρωτιέται «πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα».

Μάλιστα, αναφέρει πως τέτοιοι καλλιτέχνες δεν θα πρέπει να βραβεύονται ή να καλούνται σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Καίτη Γαρμπή MAD TV Snik Light

Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ. Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βιντεο τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σε αυτή τη γιορτή της μουσικής; Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγησουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Κι επειδη ουδέν κακόν αμιγες καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιων που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ