Φρίκη στο Κουκάκι: Έσφαξε την γυναίκα του λίγο μετά τα μεσάνυχτα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ακόμη γυναικοκτονία έρχεται να συνταράξει την ελληνική κοινωνία, καθώς μια 46χρονη έπεσε σήμερα νεκρή από τα χέρια του 55χρονου συζύγου της στο Κουκάκι, ο οποίος φέρεται να τη μαχαίρωσε πάνω στον καβγά.

Τη νεκρή γυναίκα εντόπισε μέσα σε λουτρό αίματος ο γιος της, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ, ενώ ο δράστης φέρεται να εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τη νύχτα, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ματρόζου, με τον 55χρονο και την 46χρονη να καβγαδίζουν άγρια, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό εκείνης από τα χέρια του συζύγου της.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, καθώς και ιατροδικαστής με σκοπό να εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε με μαχαιριές στο θώρακα και τυλιγμένη -πιθανότατα- με κουρτίνες του διαμερίσματος. Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος, αφότου τράπηκε σε φυγή, φέρεται να προσπάθησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει.

Ειδικότερα, οι Αρχές ενημερώθηκαν νωρίς το πρωί για τροχαίο ατύχημα στο 59ο Αθηνών – Σουνίου, στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, με τον άνδρα που τραυματίστηκε να φέρεται να είναι ο 55χρονος που αναζητείτο για τη δολοφονία της συζύγου του. Οι αρχές τον εντόπισαν και τον μετέφεραν στο ΚΑΤ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ