Κουκάκι: Πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ειπε πως έσφαξε την μητερα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες συνταρακτικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Κουκάκι, καθώς ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος ήταν εκείνος που ειδοποίησε το 24χρονο γιο τους για την αποτρόπαια πράξη του!

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης τηλεφώνησε στον γιο του, ο οποίος ήταν έξω και διασκέδαζε, και του είπε «σκότωσα τη μητέρα σου». Ο τελευταίος, σοκαρισμένος από το αναπάντεχο τηλεφώνημα, έτρεξε σπίτι και βρήκε την 46χρονη μητέρα του μαχαιρωμένη, χωρίς τις αισθήσεις της, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Γύρω από το λαιμό της, δε, είχε τυλιγμένο ένα ύφασμα.

Ο νεαρός ειδοποίησε αμέσως την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ, ενώ οι Αρχές άρχισαν να αναζητούν τον πατέρα του, ο οποίος, όπως αναφέραμε νωρίτερα, φέρεται να αποπειράθηκε, κατόπιν, να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας με το αυτοκίνητό του από τη γέφυρα της Παλαιάς Φωκαίας. Όπως σημειώνει το newsit.gr, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τηλεφώνησε σε άλλο συγγενή του, λέγοντάς του πως πάει να αυτοκτονήσει.

Οι Αρχές που ενημερώθηκαν λίγο μετά τις 8:00 το πρωί για τροχαίο ατύχημα στο 59ο Αθηνών – Σουνίου, στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη της συζυγοκτονίας τραυματισμένο, καθώς είχε πέσει με το αυτοκίνητο του σε γκρεμό, όπου και τον είδαν περαστικοί. Ο 55χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, έχει μεταφερθεί, πλέον, στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ