Οι ρωσικές δυνάμεις ετοιμάζουν επίθεση στο Χάρκοβο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κατάσταση στην περιοχή του Χάρκοβο Δείχνει ότι παρά τις αναλύσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας ήδη πολιορκείται, και όσοι πίστευαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν θα χτυπήσουν το Χάρκοβο, μάλλον διαψεύδονται.

Η επίθεση όπως όλα δείχνουν, θα γίνει από τρεις τουλάχιστον κατευθύνσεις.

Βόρεια του Χάρκοβο, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας επιτίθενται στις θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Οι μάχες διεξάγονται στην περιοχή του Verkhniy Saltov και του Nursery.

Τα μέρη επιδίδονται σε χρήση πυροβολικού στη γραμμή επαφής: ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν στα χωριά Udy, Bezruki, Odnorobovka και Baranovka, ενώ στους δύο τελευταίους οικισμούς. οι Ρώσοι έρχονται αντιμέτωποι με τα MANPADS του ουκρανικού στρατού.

Για αναγνώριση των θέσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας στην περιοχή αυτή, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χρησιμοποιούν το UAV Leleka-100. Σύμφωνα με τους εντοπισμένους στόχους, οι ουκρανικοί σχηματισμοί σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τους εκτοξευτές ρουκετών RZSO που έχουν αναπτυχθεί στη Fedorovka.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι Ρώσοι χρησιμοποιούν την ίδια τακτική που χρησιμοποιούσαν και στην Μαριούπολη, με κατάληψη των γύρω χωριών και οικισμών προκειμένου να μην υπάρχουν διάσπαρτες ουκρανικές δυνάμεις κρυμμένες σε κατοικημένες περιοχές και να υποχρεωθούν να υποχωρήσουν μέσα στην πόλη του Χάρκοβο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ