Νέα δικαστική δικαίωση του Πάνου Καμμένου κατόπιν εορτής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλη μία δικαστική δικαίωση του πρώην υπουργού εθνικής άμυνας Πάνου Καμμένου ο οποίος αντιμετώπισε την μεγαλύτερη επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα που έχει καταγράφει στην σύγχρονη πολιτική ιστορία.

Φυσικά η δικαίωση έρχεται κατόπιν εορτής αφού αυτή η (πραγματική) οργανωμένη σκευωρία εις βάρος του πέτυχε τον σκοπό της. Την ώρα μάλιστα που το σημερινό πολιτικό σύστημα βαφτίζει «σκευωρίες», πραγματικά σκάνδαλα…

Ουδείς φυσικά μπορεί να λησμονήσει ότι η ομοβροντία κατά Καμμένου συνδέεται άμεσα με την προσπάθειά του να γίνει η αεροπορική βάση στην Κάρπαθο, έχοντας μάλιστα έρθει σε μία πρώτη συμφωνία με τον τότε αμερικανό ομόλογό του, Jame Mattis. Ο οποίος και αυτός «συμπτωματικά» καρατομήθηκε από τον Τραμπ, όταν βρέθηκε υπό καθεστώς εκβιασμού από τον Ερντογάν.

Όπως συμπτωματικά είχε καταρρεύσει και η κυβέρνηση Καραμανλή όταν τόλμησε να ασκήσει την πολιτική των αγωγών, η οποία θα απεμπλέκεται την Ελλάδα από την τουρκική και αζερική εξάρτηση. Εξάρτηση που σήμερα διαπιστώνουμε πόσο ολέθρια είναι, με την διακοπή παροχής φυσικού αερίου από τον Turkstream.

Η συνέχεια εδώ. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ