Ψόφιες τσούχτρες στις παραλίες και κατακλυσμός στην Κέα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλες πιένες το Σαββατοκύριακο για την Κέα, όπου η αναπληρώτρια υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Κύρα Κάπη παντρεύτηκε τον καλό της, εργαζόμενο επίσης στο Μέγαρο Μαξίμου, στην υπηρεσία Τύπου, Χρήστο Ζωγράφο.

Το μυστήριο τίμησε με την παρουσία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει βαφτίσει την κυρία Κάπη. Προκάλεσε μάλιστα αίσθηση το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός παρέστη σε αυτόν τον γάμο αλλά δεν τα κατάφερε να είναι παρών στο ίδιο νησί, όταν εκεί παντρεύτηκε η πρώτη εξαδέλφη Κατερίνα Δημητριάδη με τον καλό της τον Στέφανο.

Αν και ο κ. Μητσοτάκης έκανε εμφάνιση ροκ σταρ στο νησί φορώντας το καπελάκι του ανάποδα, ντόπιοι λένε ότι η παρουσία του τους έφερε και φοβερή τύχη, καθώς άνοιξαν οι ουρανοί και έπεσε μεγάλη νεροποντή, ενώ έκαναν την εμφάνισή τους στις παραλίες ψόφιες τσούχτρες!

Αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού η αύρα του πρωθυπουργού. Την ώρα που η Ελλάδα ζει με το άγχος της μωβ τσούχτρας, στην Τζια φαίνεται ότι αυτά τα αντιπαθητικά πλάσματα οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία, για κάποιον ανεξήγητο λόγο.

Παράλληλα, ο κατακλυσμός που ήρθε μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, ήταν άκρως ευεργετικός για το νησί, άσχετα εάν καταστράφηκε το Σαββατοκύριακο πολλών εκδρομέων που έμειναν μέσα στα ξενοδοχεία τους χωρίς να μπορούν να ξεμυτίσουν. Εννοείται ότι προηγείται το περιβάλλον…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ