Καταγγελία σοκ από 23χρονη για βιασμο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγείται ένας 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία 23χρονης ότι την κρατούσε παρά τη θέλησή της στο διαμέρισμα του στον Εύοσμο και τη βίασε.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα, ασκώντας ψυχολογική βία εναντίον της την κλείδωσε στο διαμέρισμά του και προχώρησε στις συγκεκριμένες πράξεις, παρότι τον εκλιπαρούσε συνεχώς να μην το κάνει. Ήταν «η χειρότερη στιγμή της ζωής μου», είπε κλαίγοντας στους αστυνομικούς και πως «δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ ακολούθησε η καταγγελία της στο Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη χθες (26-06-2022) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου 29χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό και παράνομη κατακράτηση. Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία 23χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο 29χρονος την κράτησε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του στην περιοχή του Ευόσμου και ασκώντας ψυχολογική βία την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ