Σάλος με την φωτογραφια που αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελινη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια φωτογραφια που έδειξε στον αέρα της εκπομπης της η Ζήνα Κουτσελινη άναψε φωτιες σε τηλεοπτικό κοινό και διαδίκτυο. Κυρίως όμως αναστάτωσε τους συνεργάτες της εκπομπης της που προσπαθούσαν να κατανοήσουν τι εβλεπαν και κυρίως ποιον εβλεπαν.

Βεβαια η απάντηση ήρθε πολύ σύντομα και το μυστήριο λύθηκε αφήνοντας μια ευχάριστη καλοκαιρινή αίσθηση γέλιου και χαράς στο πάνελ της εκπομπης, καθως η σκληρή θεματολογία της εκπομπης για την Πατρα τον τελευταίο καιρο  δεν αφήνει συχνά τέτοια περιθώρια.

Βέβαια είχε απασχολήσει και παλιότερα με ευχάριστο τροπο την επικαιρότητα η Ζήνα Κουτσελινη οταν έκανε την περιβόητη αποκάλυψη για τη λίστα με τις μιλφ:
Η Ζήνα Κουτσελίνη σε λίστα με τις καλύτερες μιλφ παγκοσμίως

Δεν είναι και καλό που το λέω, αλλά θα το πω. Γιατί έχω μάθει να μοιράζομαι τις αλήθειες. Κάποια στιγμή μου έστειλε ένας κύριος στο Facebook μια φωτογραφία και με ρώτησε αν είμαι εγώ.

Είχα κάνει παλιά μια φωτογράφιση στο Down Town. Την πρώτη μου φωτογράφιση, μελαχρινή. Στο διαδίκτυο με είχαν βάλει σε ένα δημοψήφισμα, όπου ήμουν στις μιλφάρες παγκοσμίως. Αλλά όχι ως Ζήνα.

Είχαν βρει φωτογραφίες στο διαδίκτυο από 15-20 γυναίκες. Εκείνος ψήφιζε σε αυτό και όταν μπήκα ήμουν τρίτη. Τρίτη μιλφάρα στον κόσμο; Που το πας; είπε με χιούμορ η Ζήνα Κουτσελίνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ