Σάλος με την Σοφια Μουτίδου, την γεροντοκόρη δασκαλα απο το Καφέ της χαράς που βλέπαμε μικροί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κα Μουτιδου το βιντεακι σας μαλλον παραπεμπει σε εναν ανθρωπο που του φταίνε ολα,που επιζητα τη προσοχη κ οσο απο το ματωμενο τριανταφυλλο η τη πλεκτη σερβιετα μπορει να διαβασεις κατι αληθινο,οχι αφορισμους σαν τα λογια σας.

Βρε #μουτιδου τολμάς να κράζεις εμάς στο Twitter που σχολιάζουμε, την στιγμή που εσύ το έχεις κάνει επάγγελμα και πληρώνεσαι για να κράζεις κ να κρίνεις οτιδήποτε δεν είναι στα μέτρα σου; Εμείς τουλάχιστον δεν τα τσεπώνουμε από χορηγούς.
#superkaterina #toprwino

Στο διάρκειας 23 λεπτών περίπου video η Σοφία Μουτίδου περνάει από κόσκινο το Twitter και ξεσπάει εναντίον του χαρακτηρίζοντάς το μεταξύ άλλων “Άρειο Πάγο των social media” και “Εκκλησία του Δήμου” προτείνοντας μάλιστα να μετονομαστεί σε “Τοξίττερ”, καθώς όπως τόνισε το πρόβλημα είναι πως κανείς δεν γνωρίζει ποιοι κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα των χρηστών, οι οποίοι είναι σε θέση να αποθεώσουν ή να καταβαραθρώσουν κάποιον “ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους”.

“Τι είναι το Twitter θα μου πει κάποιος; Πρόκειται για κάποια Εκκλησία του Δήμου, το δικαστήριο της Ηλιαίας; Πρόκειται για τον Άρειο Πάγο των social media; Τι είναι το Twitter; Μια ασώματος κεφαλή; Κάτι λείπει απ’ το Twitter. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι το Twitter. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους, τον οποιοδήποτε είναι σε δημόσιο βήμα.

Ποιοι είναι αυτοί που θα αποθεώσουν την Παπαρίζου πριν λίγες ημέρες που σηκώθηκε και έφυγε από τα MAD και πριν ένα ή δύο χρόνια στη Eurovision έλεγαν ότι τότε τη σήκωνε ένας και τώρα τη σηκώνουν δύο; Ποιοι είναι αυτοί; Αλίμονο ευτυχώς που δεν έχει κάποια νομοθετική εκτελεστική εξουσία το Twitter γιατί θα είχαν παλαβώσει οι δυνάμεις της Αστυνομίας […]

Ποια είναι όλα αυτά τα “Ματωμένα Τριαντάφυλλα”, οι “Πλεχτές σερβιέτες”, το “Ξεκούδουνο Κοράκι” που δεν ξέρουμε καν τη ζωούλα τους; Ε; Ποιοι είναι αυτοί θα που θα συναλλαχθούν και θα σηκωθούν πρωί πρωί με το ιντερνετικό μελάνι να θάψουν ποιόν; Και να πάρουν το μέρος ποιών ρε πιλάφια ακατέργαστα; […] Πανελλαδικό σούζα! Μίλησε το Twitter. Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται. Κάθε μέρα είναι ένα Τοξίττερ και το δικό μας και το παγκόσμιο Twitter. Δεν έχουμε μυαλό να κρίνουμε μόνοι μας, αν γουστάρουμε κάτι ή όχι; Βλέπουμε τι είναι trend και τι τάση;”.

Άσε μας ρε #Μουτιδου που θα ζητήσουμε και την άδεια σου πότε θα κράξουμε….Όταν γλείφουμε είμαστε καλοί, όταν κράζουμε είμαστε κακοί! Κοίτα να δεις όμως, εδώ εμείς ούτε λεφτά βγάζουμε, ούτε ινφλουενσερς το παίζουμε! Έλα κάνε μας τη χάρη!!!

Τι έπαθε η κυρία #Μουτίδου με το twitter; Γιατί τέτοια επίθεση; Ο καθένας επιλέγει το σόσιαλ που του ταιριάζει κι από εκεί μέσα εκφράζει την άποψη του. Στο Twitter, ουτε λεφτά βγάζουμε, ούτε επώνυμοι Influencers γινόμαστε, ούτε διαφημίσεις κάνουνε. Γιατί ενοχλεί μια απλή γνώμη;

https://twitter.com/madam_shou/status/1541483273146220544?s=21&t=spk5s594zRWzg5rLXiBaNw

#Μουτιδου μου, το τουίτερ κανει ακριβώς ότι κ εσυ στα σόσιαλ σου κ ίσως κ καλύτερα, απλά εμείς δε βγάζουμε λεφτά από αυτό, οποτε στην χειρότερη μόνο μαλάκες μας λες..

https://twitter.com/mwro_almighty/status/1541487765858254848?s=21&t=spk5s594zRWzg5rLXiBaNw

Κυρία #Μουτιδου μας ψυχραιμία
Όλα τα σοσιαλ τοξικά είναι μη τρελαίνεστε
Ούτε τα παίρνουμε σοβαρά
Όπως λέτε εσείς τη γνώμη σας στο γιουτουμπε, εμείς τη λέμε εδώ, αντίστοιχα ο άλλος φβ κ πάει λέγοντας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ