Σάλος με την φωτογραφια του Alice Cooper που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος: Πάει η καλλιτεχνάρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφερει:

Πάει η καλλιτεχνάρα την κόλλησε κορωνοϊό.

A5B8C814 DD4A 429E 9EFE D5FF02C15872

Aνησυχία για την υγεία του Άλις Κούπερ μετά από τη σέλφι με την Κεραμέως

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στους φαν του γερόλυκου της ροκ, Άλις Κούπερ, μετά από την ανακοίνωση της Νίκης Κεραμέως, ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η υπουργός Παιδείας συναντήθηκε χθες με τον 72χρονο θρύλο της ροκ μουσικής σκηνής, ο οποίος θα τραγουδήσει σήμερα μαζί με την Μπόνι Τάιλερ, τη Ρίτα Γουίλσον και τον… Σάκη Ρουβά στο Ηρώδειο, για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Μάλιστα η Κεραμέως ήρθε πολύ κοντά με τον Άλις Κούπερ προκειμένου να βγάλει σέλφι και να την αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Σήμερα, η υπουργός ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με Covid και όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί, η αγωνία για την υγεία του 72χρονου θρυλικού τραγουδιστή, είναι έντονη.

Η ίδια σε μήνυμά της κατά την διάρκεια της εκδήλωσης του υπουργείου Παιδείας στο Ζάππειο για τα 35 χρόνια από την έναρξη του Erasmus+ εξήγησε ότι δεν βρίσκεται εκεί επειδή είναι θετική στον κορωνοϊό (για δεύτερη φορά): «Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας, δια ζώσης, για την αποψινή εκδήλωση και τον εορτασμό με τη συμπλήρωση των 35 χρόνων από την έναρξη του προγράμματος Erasmus+. Μία επίσκεψη του κορωνοϊού που προέκυψε μόλις σήμερα το απόγευμα με κρατάει, δυστυχώς, μακριά από αυτήν την πολλή όμορφη γιορτή», είπε η Κεραμέως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ