Κακουργηματική δίωξη στον φίλο του 18χρονου που σκοτώθηκε στο Χαλάνδρι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου κατηγορείται ο φίλος του 18χρονου που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε εξετράπη από την πορεία του και έπεσε πάνω σε δέντρο.

Ο 18χρονος φίλος του θύματος συνελήφθη μετά το θανατηφόρο τροχαίο και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η εκπομπή Tlive, τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι δύο νεαροί τα ξημερώματα, φαίνονται να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, λίγα δευτερόλεπτα προτού το αυτοκίνητο του 18χρονου προσκρούσει σφοδρά πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος ο οποίος συμμετείχε σε κόντρες μαζί με έναν φίλο του, οδηγούσε χωρίς να έχει δίπλωμα, ενώ όπως διαπιστώθηκε, δεν φορούσε ούτε τη ζώνη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φίλος του συνελήφθη, ενώ οι αρχές έχουν λάβει αίμα τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον αδικοχαμένο 18χρονο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχαν καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες. Ο ίδιος αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες

Οι αστυνομικοί ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε ότι είδε τα δύο αυτοκίνητα να κάνουν κόντρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ