Εθνική Φρουρά: Δεν άντεξε ο 27χρονος καταδρομέας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πένθος βυθίστηκε η Εθνική Φρουρά με την είδηση ότι ο 27χρονος καταδρομέας ΣΥΟΠ δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 27χρονος Παναγιώτης Γιαννιός τραυματίστηκε μετά από πτώση στη θάλασσα κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης άσκησης της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή της Λάρας. Ο έμπειρος καταδρομέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος και σε κρίσιμη κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και οίδημα στο κεφάλι.

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρήστος Πιερή, ο 27χρονος καταδρομέας δεν χτύπησε σε βράχια, ούτε σε βάρκα: «Όπως πήδηξε από το ελικόπτερο, δεν έπεσε σωστά στο νερό. Οι νεαροί καταδρομείς πέφτουν από το ελικόπτερο με κάθετη πορεία προς το νερό και συγκεκριμένα πέφτουν μέσα στο νερό με τα πόδια κάτω».

Για τον χαμό του καταδρομέα εξέδωσε ανακοίνωση και το Υπουργείο Άμυνας της Κύπρου αναφέροντας:

«Ο 27χρονος Συμβασιούχος Οπλίτης Παναγιώτης Γιαννιός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας την περασμένη Δευτέρα, απεβίωσε σήμερα το απόγευμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν.

Ο άτυχος Παναγιώτης είχε τραυματιστεί όταν πραγματοποίησε άλμα από ελικόπτερο στη θάλασσα. Για το τραγικό γεγονός διεξάγεται έρευνα τόσο από την Εθνική Φρουρά όσο και από την Αστυνομία Κύπρου.

Το Υπουργείο Άμυνας εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ