Έξαλλος ο Νίκος Μουρατίδης με τους τραπερς – φάπερς με αφορμή τα μουσικά βραβεία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε άρθρο του στο πάντα έγκυρο site του nikosonline.gr ο Νίκος Μουρατιδης ξεσπά:

Έχω πάει αρκετές φορές στο παρελθόν στην απονομή των βραβείων MAD και στο θέατρο των Βράχων και στο Tae Kwon Do, έχω δώσει και βραβεία δυο-τρεις φορές. Για μας που είμασταν στην δισκογραφία ή στα ΜΜΕ τα βραβεία του MAD, ήταν μια δροσερή ανάλαφρη ανάσα, μια pop μουσική γιορτή για να ξεκινήσει το καλοκαίρι.

Και που φτάσαμε; Όχι μόνο να παίζουν και να μας πετάνε στην μούρη όλους αυτούς τους trappers, αλλά να τους βραβεύουν κι’ όλας – με χορηγό την ΔΕΗ! Να βραβεύουν αυτήν την υποτιθέμενη μουσική που μιλάει για τσαμπουκάδες, που προβάλλει ναρκωτικά, που προάγει τη βία, που μιλάει για το πόσο γ@μ@το είναι να έχεις όπλα και να πυροβολείς όποιον δεν γουστάρεις τη μάπα του.

Για τις γυναίκες δεν το συζητάω… Πόρνες τις ανεβάζουν, πουτ@νες τις κατεβάζουν.

Και άμα λάχει τρώνε και καμιά σφαλιάρα, διότι ως γνωστόν “όλες θέλετε π@@τσο και ξύλο”.

Και μετά η κοινωνία αναρωτιέται για την σχολική βία, το bullying, για τα 13χρονα που κάνουν χασίσια, και για ανήλικους που φτιάχνουν συμμορίες και ονειρεύονται να κάνουν τατουάζ μανίκι.

Μιλάμε για πολύ ξύλο

Αυτά τα τραγούδια ξεφτιλίκια – που προβάλει το Mad, το Tik Tok και κάποιες δισκογραφικές εταιρίες – οδήγησαν στα βίαια γεγονότα που είδαμε. Βία μπροστά σε χιλιάδες παιδιά και εφήβους. Ένα θλιβερό show, ορισμένων τραμπούκων χωρίς καμία μουσική παιδεία – να πλακώνονται στο ξύλο σε μια υποτιθέμενη γιορτή της μουσικής. Ο Snik και ο Light, λέει, φαίνεται ότι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στα MAD VMA 2022, μαζί με τους μπράβους τους να έρχονται στα χέρια και να χαλούν την εκδήλωση, η οποία διακόπηκε για αρκετά λεπτά. Ναι, όλοι αυτοί κυκλοφορούν με μπράβους. Το έχετε ξαναδεί αυτό;

Και η πλάκα είναι πως στην παρέα ήταν και κάποιοι παλαίμαχοι pop star που τώρα είναι 40αρηδες και 50αρηδες – οι οποίοι όπως είναι φυσικό φρίκαραν και έφυγαν τρέχοντας. Το show όμως συνέχισε. Αφού έγιναν όλα αυτά, αντί να πετάξουν έξω κλοτσηδόν τους trappers, ο άλλος τραγούδησε κανονικά μετά και ζήταγε συγνώμες και χτυπιόταν ότι “εμείς δεν είμαστε έτσι”.

Ναι ρε φίλε, έτσι είστε. Γιατί εσείς τραγουδάτε…

“τη δικιά σου παίρνουμε gangbang (=παρτούζα)”.

“πουτάνα δεν παίρνω ποτέ σοβαρά, έτσι μου ‘πε η μαμά”.

“κούνα την κ@λαρα κι ακολούθα τον πελώριο”.

“είστε όλες τα ίδια, όλες σας θέλετε χλίδες κι αρχ@δια”.

Ο σεξισμός και το νταηλίκι είναι παντού γύρω μας και τα ΜΜΕ το παίζουν σοκαρισμένα. Δεν το είχαν πάρει – λέει – είδηση.

Και για να τελειώνουμε: Δεν μας αρέσει η trap μουσική, δεν την χορεύουμε στα club, δεν την ακούμε στο αυτοκίνητο, δεν της δίνουμε δημοσιότητα και βραβεία…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ