Πανελλήνια οργή για την αναφορά Μητσοτάκη σε κουρδικές τρομοκρατικές οργανώσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Θέλω να πω ανοικτά, ότι η Τουρκία έχει κάποια εύλογα δίκαια, όταν την απασχολεί το ζήτημα της τρομοκρατίας, η οποία εκπορεύεται από κουρδικές οργανώσεις, έχει πληρώσει βαρύ τίμημα η Τουρκία από τέτοιες τρομοκρατικές δράσεις”.

Πρόκειται για παράδοση άνευ όρων στον τουρκικό μιλιταρισμό που έχει σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες Κούρδους και αριστερούς αγωνιστές για τη δημοκρατία και τώρα συνεργάζεται με τους ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές.
ΝΤΡΟΠΗ!

Ο Ερντογάν ζητάει τώρα την έκδοση μιας Σουηδής βουλευτίνας
Η Αμινέ Κακαμπάβεχ είναι ανεξάρτητη βουλευτίνα στη Σουηδία Είναι Ιρανο-κουρδικής καταγωγής & είναι μεταξύ των 33 πολιτικών αντιπάλων του Ερντογάν, τους οποίους η Αγκυρα αξιώνει να απελαθούν ως» τρομοκράτες» στην Τουρκία.

039E3934 18EB 4BD7 8E55 B063DAB8C200

Στη γραμμή Σημίτη ο Μητσοτάκης αποκάλεσε Τρομοκράτες τους υπόδουλους Κούρδους

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός χαρακτήρισε ακόμα ως «εύλογα δίκαια» τις ανησυχίες που εξέφραζε η Άγκυρα ως υποστήριξη της αρνητικής στάσης της για Σουηδία και Φινλανδία: «Η Τουρκία έχει κάποια εύλογα δίκαια όταν την απασχολεί το ζήτημα της τρομοκρατίας η οποία εκπορεύεται από κουρδικές οργανώσεις. Έχει πληρώσει βαρύ τίμημα από τέτοιες τρομοκρατικές δράσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ