Γη της Ελιάς: Το συγκινητικό νεύμα της Άντζελας Γκερεκου στον ουρανό, ανημερα της γιορτής του Τολη Βοσκόπουλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκλεισε χθες ο πρώτος κύκλος σειράς Γη της Ελιάς με ένα λαμπερό γάμο, ένα γάμο που οι δημιουργοί της σειράς τον “χρώσταγαν” στους τηλεθεατές απο το πρωτο επεισόδιο που πήγε η άμαξα στην εκκλησία με την νύφη σκοτωμένη.

Οτι άρχισε λοιπόν με πόνο έκλεισε χθες με χαρα.

Αίσθηση προκάλεσε στο γλέντι του γαμου η σκηνή που ακούστηκε το τραγούδι του Τολη Βοσκόπουλου που χόρεψε ο Φίλιππος, ο γαμπρός. Όμως στην σκηνή αυτή είδαμε και την Άντζελα Γκερεκου να σιγοψυθιρίζει  τα λόγια τραγουδιου κοιτώντας ψηλα στον ουρανό, σαν να μίλαγε στον ίδιο τον άρχοντα που ειναι στους ”ουρανούς”.

Η σκηνή αυτή έφερε τα πάνω κάτω σε όσους την κατάλαβαν και την πρόσεξαν και προκάλεσε τσουνάμι διθυραμβικών σχολίων στο διαδίκτυο, τα οποια αποθεώνουν την Άντζελα Γκερεκου και τιν σκηνοθέτη. Και όλα αυτά μάλιστα σε ένα επεισόδιο που έπαιξε την ημέρα των 12 Αποστολών, τη μέρα που θα γιόρταζε ο Τολης αν ζούσε.

Αυτο που συνεβει ήταν ένα πρωτόγνωρο μπέρδεψα οπου η μυθοπλασία εγινε ένα με την πραγματικότητα καθως οι τηλεθεατές έβλεπαν σε όλη την σκηνή οχι την Αθηνά αλλα την Γκερεκου που δεν τραγουδα στο γλέντι ενος γαμου αλλα αναπολεί τον άνθρωπο της που έφυγε απο τη ζωη. Ένα μπέρδεψα μυθοπλασίας, ζωής, συναισθημάτων, πραγματικότητας και τηλεοπτικής φαντασίας, που οχι απλώς συγκίνησε τους τηλεθεατές αλλα τους εκανε να νιώσουν τον πόνο αυτής της γυναίκας που έχασε τον άνθρωπο της αλλα  και την ανάγκη της να τον θυμηθεί ανημερα της γιορτής του και ας γνώριζαν ολοι οτι τα γυρίσματα έγιναν μέρες πριν……

ΔΗΜΟΦΙΛΗ