Πολιτικός σεισμός: Το δικαστικό συμβούλιο γκρέμισε την δήθεν «σκευωρία NOVARTIS» και επιβεβαιώνει το σκάνδαλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για μία ιστορική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης που αποδεικνύει ότι η Ελλάδα διαθέτει ακόμα τα θεσμικά αντίβαρα απέναντι στην διαφθορά, την μαφία και την διαπλοκή.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Ελένη Τουλουπάκη δεν διώκονται επειδή δήθεν «στοχοποίησαν» δέκα πολιτικούς, αλλά επειδή έπρεπε να στοχοποιήσουν ακόμα έναν!

Πρόκειται για την απόλυτη κατάρρευση του στημένου κατηγορητηρίου κατά του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου και της Ελένης Τουλουπάκη, με το δικαστικό συμβούλιο να επιβεβαιώνει το σκάνδαλο στο σύνολο του, να δικαιώνει τους χειρισμούς της Τουλουπάκη και να την εγκαλεί επειδή μετά από μήνυση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, δεν έστειλε στη Βουλή και την υπόθεση για τον Κουρουμπλή!

Με απλά λόγια, ακόμα και σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έλεγε ψέματα και θα πρέπει να παραιτηθεί. Ενώ ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για πλήθος πολιτικών, δημοσιογράφων και δήθεν καταγγελλόντων που προσπάθησαν να στήσουν μία πραγματική σκευωρία για να κρύψουν το πραγματικό, μολυσματικό σκάνδαλο Novartis…

Δείτε το απόσπασμα από την αποκάλυψη της ΕΡΤ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ