Κατερρευσαν στον Σκαι οταν ειδαν πως ο Παπαγγελόπουλος δεν παραπέμπεται για την Novartis

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον Κωστα Βαξεβάνη: ο ΣΚΑΙ ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές για την παραπληροφορηση. Σε ο,τι αφορά εμένα θα προχωρήσω. Θα πληρώσουν.

Η δικαστική συντάκτης της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ ζήτησε συγγνώμη από το site της εφημερίδας και από τους τηλεθεατές του καναλιού αποκαλύπτοντας ότι η πληροφόρηση που είχαν αργά το βράδυ της Πέμπτης «για παραπομπή Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη για την ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών, σχετικά με την υπόθεση Novartis, δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια».

Γραφει χαρακτηριστικά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

«Σημειώνεται ότι η πληροφόρηση αργά χθες το βράδυ για παραπομπή Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη για την ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια, ήταν ψευδής και ως εκ τούτου η υπογράφουσα στο μέτρο που της αναλογεί η ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες μας ζητά συγγνώμη.

Επίσης σημειώνεται ότι το σύνολο του Τύπου δημοσίευσε τις ίδιες πληροφορίες, ενώ οι πηγές των πληροφοριών αυτών υπήρξαν ανώτατες δικαστικές πηγές».

Παράλληλα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ζητησαν επίσης συγγνώμη για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων όσον αφορά στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη καθώς από το περιεχόμενο του βουλεύματος προκύπτει ότι δεν διώκονται για το σκάνδαλο Novartis.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ