Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Κατέρρευσε ολοσχερώς η προσπάθεια των πολιτικών απατεώνων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πανηγυρική δικαίωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου από την κατάρρευση του σαθρού κατηγορητηρίου που είχαν στήσει οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να εμφανίσουν ως δήθεν «σκευωρία» το σκάνδαλο χρηματισμών πολιτικών και γιατρών από την φαρμακοβιομηχανία Novartis, είναι μια ακόμη επιβεβαίωση ότι το σκάνδαλο είναι υπαρκτό.

Σύμφωνα με τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης «η προσπάθεια των πολιτικών απατεώνων να ξεπλύνουν τις θηριώδεις μίζες Ελλήνων πολιτικών από τη Novartis κατέρρευσε ολοσχερώς», ενώ επαναλαμβάνει την υπόσχεση που είχε δώσει:

«Μέχρι το τέλος της ζωής μου θα μάχομαι το παρακράτος, τους φαύλους και διεφθαρμένους που θέλουν ανενόχλητοι να συνεχίσουν τη λεηλασία της Πατρίδος μας».

Η δήλωση του κ.Παπαγγελόπουλου:

H Δικαιοσύνη οριστικά και αμετάκλητα έκρινε ότι το σκάνδαλο NOVARTIS είναι υπαρκτό και οι Εισαγγελείς που το ερεύνησαν έπραξαν το καθήκον τους. Η προσπάθεια των πολιτικών απατεώνων να ξεπλύνουν τις θηριώδεις μίζες Ελλήνων πολιτικών από τη Novartis κατέρρευσε ολοσχερώς. Το έχω υποσχεθεί και το επαναλαμβάνω. Μέχρι το τέλος της ζωής μου θα μάχομαι το παρακράτος, τους φαύλους και διεφθαρμένους που θέλουν ανενόχλητοι να συνεχίσουν τη λεηλασία της Πατρίδος μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Νωρίτερα, οι συνήγοροι του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, είχαν επισημάνει την αμετάκλητη απαλλαγή του με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου από τις υποθέσεις για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε κατάχρηση εξουσίας σε σχέση με τις έρευνες των εισαγγελέων για το σκάνδαλο Novartis, για τα κακουργήματα της απόπειρας εκβίασης σε βάρος Μιωνή και δωροληψίας πολιτικού προσώπου και για δήθεν παρεμβάσεις του στην διερεύνηση του σκανδάλου της Novartis, αναφέρονται οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ