Μάγεψε ο Μητσοτακης πάνω στο καραβάκι, θύμισε παλιές ελληνικές ταινίες με την Βουγιουκλάκη και τον Σπυρο Καλογήρου που αγαπά ο κόσμος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός κατάφερε μα τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και να εντυπωσιάσει με τις ευρηματικές του ιδέες καθως μάγεψε πάνω στο καραβάκι μαζί με το τσούρμο που τον συνόδευε θυμίζοντας παλιές ελληνικές ταινίες που τοσο αγαπά ο κόσμος.

719A953F 3336 4C56 A06D 319C388E24A4 B87CFACA F5F3 4753 AC8F 17589536F5EA

«Έχει γίνει μια σπουδαία δουλειά, συγχαρητήρια σε όλους όσοι έχουν φέρει εις πέρας το πρώτο μέρος αυτής της πολύ σημαντικής παρέμβασης, σε ένα έργο-σύμβολο ταυτισμένο απόλυτα με τον εκσυγχρονισμό της Ελλάδας. Πλην, όμως, εδώ και 130 χρόνια ουσιαστική παρέμβαση στην Διώρυγα της Κορίνθου δεν είχε γίνει. Αυτό κάνουμε τώρα, θα ανοίξει η Διώρυγα με απόλυτη ασφάλεια -όπως είχαμε δεσμευτεί- από τη Δευτέρα και για τους επόμενους τρεις μήνες, για να εξυπηρετήσει την καλοκαιρινή κίνηση. Θα ξανακλείσει από τις αρχές Οκτωβρίου για να γίνει η δεύτερη φάση της παρέμβασης. Του χρόνου το καλοκαίρι θα ανοίξει για τέσσερις μήνες ώστε να κερδίσουμε και τον Ιούνιο και το έργο θα ολοκληρωθεί μετά εντός του ‘23, ώστε να μπορούμε να παραδώσουμε το επίμαχο κομμάτι όπου είχαμε και τις καταπτώσεις. Μια Διώρυγα η οποία θα είναι απολύτως ασφαλής και θωρακισμένη για πολλές δεκαετίες», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ευρηματική επιλογή του Κυριακου Μητσοατκη να διασχίσει τον Ισθμό της Κορίνθου με ένα καραβάκι οχι απλώς ενθουσίασε αλλα και προκάλεσε πολλα σχόλια θαυμασμού στα social media με λίγες δυστυχώς εξαιρέσεις που άγνωστο γιατί, μόνο πικρόχολα σχόλια είχαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ