Παγκόσμιος σάλος: Λήστεψαν τον Καρβάλιο στη Μύκονο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη μία ληστεία σε βάρος επώνυμου προσώπου εκτυλίχθηκε στην Μύκονο, αμαυρώνοντας περισσότερο το νησί, πριν καλά-καλά μπει ο Ιούλιος και εκτοξευθεί η τουριστική κίνηση. Αυτήν την φορά θύμα ληστείας έπεσε ο Γουίλιαμ Καρβάλιο, παίκτης της της Ρεάλ Μπέτις, κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου, αφού οι επιτήδειοι πιθανότατα παρακολουθούν τα θύματά τους και εκμεταλλεύονται τις ώρες που δεν είναι στα καταλύματα. Έτσι έγινε μάλλον και στην υπόθεση του διεθνούς ποδοσφαιριστή!

Ο 30χρονος μέσος βρίσκεται στο νησί των ανέμων για διακοπές και αποφάσισε να νοικιάσει μία βίλα στην Ελιά, μαζί με έναν φίλο του. Ωστόσο, την ώρα που είχαν βγει να διασκεδάσουν, άγνωστοι δράστες τρύπωσαν στο πολυτελές κατάλυμα και πρόλαβαν να εξαφανιστούν προτού γυρίσουν οι δύο άνδρες.

Όπως έγινε γνωστό, άρπαξαν πανάκριβα αντικείμενα που η αξία τους αγγίζει συνολικά τα 250.000 ευρώ, καθώς και 30.000 ευρώ σε μετρητά. Από τον 30χρονο Πορτογάλο φίλο του άρπαξαν ένα ρολόι που η αξία του αγγίζει τα 150.000 ευρώ αλλά και πάνω από 15.000 ευρώ σε μετρητά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ