Γιάννα Παπαδάκου: Υπάρχουν βόμβες μέσα στις δικογραφίες και στις αρχειοθετημένες υποθέσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Γιάννα Παπαδάκου προανήγγειλε αποκαλύψεις που θα γίνουν στο Ειδικό δικαστήριο, που αφορούν πολιτικά πρόσωπα και υποθέσεις που έχουν μπει στο αρχείο:

“Αυτή η δίκη που θα γίνει στο Ειδικό δικαστήριο με τους Τουλουπάκη και Παπαγγελόπουλο στο εδώλιο, ουσιαστικά δεν θα είναι η δίκη αυτών των δύο. Θα είναι η δίκη της Novartis.

Θα ειπωθούν και θα ξεδιπλωθούν λεπτομέρειες για την Novartis. Γιατί οι κατηγορίες του κυρίου Παπαγγελόπουλου αφορούν και το σκάνδαλο της Novartis.

Μπορεί της κυρίας Τουλουπάκη να μην αφορούν, αλλά του κ.Παπαγγελόπουλου “ξόφαλτσα” αφορούν και αυτό.

Αυτό όμως ανοίγει τον δρόμο στο να φέρουν το σκάνδαλο και οι δύο μέσα στο δικαστήριο και το ακροατήριο. Και σε καμία ποινική διαδικασία δεν αντέχει το ψέμα, το έχω πει από χθες

Θα αποκαλυφθούν στοιχεία. Υπάρχουν βόμβες μέσα στις δικογραφίες! Και των αρχειοθετημένων υποθέσεων.

Βόμβες! Εμπλοκές προσώπων πολιτικών εν ενεργεία που δεν το φαντάζεστε!

Και τότε πραγματικά θα δούμε γιατί δημιουργήθηκε το αφήγημα της σκευωρίας. Για ένα και μόνο λόγο. Για να συγκαλυφθεί το μεγάλο σκάνδαλο της Novartis”.

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης ξετυλίγοντας το κουβάρι της παραπληροφόρησης που έγινε προχθές μέσω διαρροών αποκάλυψε ότι τα fake news δεν προήλθαν μόνον από δικαστικές πηγές, αλλά και εμπλοκή του ΑΠΕ και του Μαξίμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ