Κόλαφος ο Κώστας Βαξεβανης για τις συστημικές Κυριακάτικες Εφημερίδες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αναττηση του ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Να σημειώσω έτσι για την Ιστορία, ότι η εξέλιξη για τη Novartis, η οποία αποτελεί το πλέον σοβαρό πολιτικό και δικαστικό θέμα της επικαιρότητας, δεν υπάρχει στα Κυριακάτικα (πλην Documento, Αυγής και Δημοκρατίας). Τα συμπεράσματα δικά σας. Σας κορόιδευαν 5 χρόνια και συνεχίζουν.

Ενώ σε άρθρο του στο documentonews.gr με τίτλο Αλέξη Τσίπρα, τι θα κάνετε με τη μαφία Novartis; ο Κώστας Βαξεβανης αναφερει:

Το πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαρα. Σύμφωνα με το Βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, αυτού που έπρεπε κατά τον Μητσοτάκη να στείλει στο δικαστήριο για να πάνε φυλακή υπουργοί, εισαγγελείς και δημοσιογράφοι, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως έχουμε σκάνδαλο Novartis, καμία σκευωρία  Novartis, και (εκ του λογικού συμπεράσματος) μια συνωμοσία που στήθηκε για να καλυφθούν οι ένοχοι και να πάνε αθώοι στη φυλακή.

Δεν υπήρξε καμιά συνωμοσία, την οποία οργάνωσε μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας με την αφεντιά μου, οι δημοσιογράφοι δεν ήταν όπως είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή συμμορίτες και εγκληματίες και οι εισαγγελείς έκαναν τη δουλειά τους.

Αν πάμε και σε λεπτομέρειες  του βουλεύματος τότε έχουμε ότι:

1. Οι μάρτυρες δεν ήταν κουκουλοφόροι και αναξιόπιστοι, αλλά επρόκειτο για τρεις μάρτυρες που το FBI έδωσε στις ελληνικές Αρχές. Αυτοί οι μάρτυρες με τις καταθέσεις τους στις ΗΠΑ ανάγκασαν  τη  Novartis  να καταβάλει 350 εκατομμύρια. Όταν λοιπόν ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιάννης Στουρνάρας και κυρίως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγαν για κουκουλοφόρους που θα έγδερναν, αυτό που έκαναν ήταν να παραπλανούν την κοινή γνώμη για να καλύψουν το έγκλημα (τους).

2. Όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες ήταν αξιόπιστα και στηρίζονταν σε στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους και τα παρέδωσαν στις Αρχές στην Ελλάδα, όπως έκαναν στις ΗΠΑ.

3. Οι Εισαγγελείς οι οποίοι απειλήθηκαν και επιχειρήθηκε να εξοντωθούν έκαναν , καλώς μάλιστα , τη δουλειά τους και αναζήτησαν ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ