Δυο νεα παιδιά 15 και 23 ετων νεκρά στην άσφαλτο και μια 23χρονη σοβαρά τραυματισμένη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα μιας νεανικής παρέας στα Χανιά της Κρήτης, όταν το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα, με αποτέλεσμα να βρουν χάσουν τη ζωή τους ένα κορίτσι μόλις 15 ετών και ένας 23χρονος, με μια 23χρονη που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο να χαροπαλεύει τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα σε επαρχιακό δρόμο της Κισσάμου στα Χανιά, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος και επέβαιναν η 15χρονη, η 23χρονη και ένας 17χρονος, ξέφυγε της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα. Η σύγκρουση πέρα από σφοδρή αποδείχτηκε και ολέθρια για την τετραμελή παρέα, με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός, με καταγωγή από την Γεωργία, να βρει ακαριαίο θάνατο και τους υπόλοιπους επιβάτες να τραυματίζονται σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύναμη της πυροσβεστικής, καθώς και άνδρες της Τροχαίας, με τη σορό του 23χρονου, την 15χρονη, που έφερε βαρύτατα τραύματα, την 23χρονη με επίσης σοβαρά τραύματα, και τον 17χρονο που είχε κι αυτός τραυματιστεί σοβαρά να μεταφέρονται στο νοσοκομείο Χανίων. Δυστυχώς, παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών, το 15χρονο κορίτσι δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η 23χρονη πολυτραυματίας, σύμφωνα πάντα με τον κρητικό ιστότοπο, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς μπήκε εσπευσμένα για χειρουργική επέμβαση και, πλέον, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Όσο για τον 17χρονο από την Κρήτη που ήταν μαζί τους στο μοιραίο αυτοκίνητο, η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Σαφώς πιο τυχεροί στάθηκαν ο άνδρας και η γυναίκα που επέβαιναν στο αγροτικό όχημα, με μόνο την 76χρονη συνοδηγό να φέρει κάποια ελαφρά τραύματα, καθώς σύγκρουση με το αυτοκίνητο της νεανικής παρέας έγινε από την πλευρά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ