Οι νεοφιλελεύθεροι δεν είναι κλόουν, είναι μισάνθρωποι φασίστες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα άραγε από ένα βίντεο, για μία κυβέρνηση; Δυστυχώς, μπορείς. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από τον Καναδά και δείχνει τον τρόμο της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης του Trudeau , που παραπέμπει στην επίσης νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, την χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει από την Ελλάδα.

Έχουν καταλύσει κάθε δημοκρατικό θεσμό, έχουν συγκεντρώσει όλες τις εξουσίες δημιουργώντας τα περιβόητα «επιτελικά κράτη», σχεδιασμένα από νοσηρούς εγκεφάλους, έτσι ώστε να εκμηδενίζουν τα θεσμικά αντίβαρα που οφείλει να έχει κάθε δυτικό δημοκρατικό πολίτευμα.

Μειώνουν δραστικά τις ελευθερίες των πολιτών, εκμηδενίσουν την ελευθερία του τύπου με άφθονο χρήμα και με πρόστυχες διώξεις κατά δημοσιογράφων που επιμένουν να μάχονται για την αλήθεια.

Υπάρχει φυσικά μια τεράστια διαφορά. Ο Καναδάς δεν κινδυνεύει από κανέναν. Η Ελλάδα, κινδυνεύει από την Τουρκία. Και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, δυστυχώς έχει από πίσω χορηγούς και χρηματοδότες που διατηρούν στενές σχέσεις με το τουρκικό βαθύ κράτος.

Πίσω λοιπόν από τα πανηγύρια για την υποτιθέμενη παρέμβαση Ερντογάν υπέρ του ΣυΡιζΑ που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά η κυβέρνηση, όποιος έχει μυαλό, ας αναρωτηθεί για ποιο λόγο βγαίνει ο Ερντογάν και κάνει μία τέτοια απελπισμένη προσπάθεια να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και το καθεστώς Μητσοτάκη σαν έτοιμα από καιρό, χρησιμοποιεί δεόντως την συγκεκριμένη αβάντα.

Οι νεοφιλελεύθεροι λοιπόν είναι οι φασίστες του 21ου αιώνα. Ειδικά στην Ελλάδα όμως, ο φασισμός έχει κοστίσει εκατομμύρια ζωές Ελλήνων. Από την εποχή του Κεμάλ, μέχρι τους 30.000 νεκρούς της πανδημίας, με υπουργό έναν τύπο που ορκιζόταν ότι «θα χύσει αίμα μεταναστών στα σύνορα». Το μόνο αίμα που χύνεται επί των ημερών του, είναι αυτό εντός των συνόρων. Ενώ τα τρία τελευταία χρόνια η Ελλάδα καταγράφει την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού στην σύγχρονη ιστορία της, σε καιρό ειρήνης.

Εάν δεν ξυπνήσουμε, θα εμφανιστούμε. Με την νεοφιλελεύθερη ορχήστρα να συνθέτει όπως η ορχήστρα στο κατάστρωμα του Τιτανικού. Μόνο που αυτοί θα φύγουν, εμείς θα βουλιάξουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ