Αστυνομικος στην Ορεστιάδα βρέθηκε πυροβολημένος με το υπηρεσιακό του όπλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση ενός 48χρονου αστυνομικού, που βρέθηκε νεκρός με τραύμα από σφαίρα στην αυλή του σπιτιού του στην Ορεστιάδα, κρατώντας στο χέρι το υπηρεσιακό όπλο του.

Ο άτυχος άνδρας, που υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου, εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή από τους οικείους του χωρίς τις αισθήσεις του σε μία «λίμνη» αίματος στο σπίτι όπου έμενε με τους γονείς του, στο χωριό Aρζος Εβρου, με τραύμα από όπλο.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες σχετικά με το τραγικό περιστατικό, που έχει αναστατώσει την περιοχή, ενώ οι άνδρες της Αστυνομίας προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης παίρνοντας καταθέσεις από το περιβάλλον του 48χρονου αστυνομικού. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για ατύχημα κατά το οποίο το υπηρεσιακό περίστροφο εκπυρσοκρότησε την ώρα που ο αστυνομικός το καθάριζε ή αν αποφάσισε να βάλει τέρμα ο ίδιος στη ζωή του με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του πρόκειται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου συνοριοφύλακα αδυνατούν να πιστέψουν αυτή την τραγωδία, και προσπαθούν και οι ίδιοι να εξηγήσουν τι συνέβη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ