Διαβάστε τα στοιχεία που ζητάει με νόμο το Κογκρέσο από τον Υπ. Άμυνας…για τη διάθεση οπλισμού στην Ουκρανία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε τις σχετικές προβλέψεις νομοσχεδίου που αφορούν στην ενημέρωση του Κογκρέσου από τον Υπ. Άμυνας των ΗΠΑ για την μεταφορά οπλισμού και μέσων στην Ουκρανία…

congres defence bill

Δείτε τι στοιχεία αιτούνται και μάλιστα δέκα ημέρες πριν την αποστολή του αμυντικού υλικού στην Ουκρανία

congres arms

congres arms1

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ

Το αργότερο 10 ημέρες πριν από την παροχή εξοπλισμού σε μια κυβέρνηση σύμμαχο ή εταίρο σύμφωνα με την παράγραφο (1), ο Υπουργός Άμυνας θα διαβιβάσει στις επιτροπές άμυνας του Κογκρέσου, στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας και στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων αναφορά που περιέχει τα ακόλουθα:

«(Β) Λεπτομερής περιγραφή των μέσων που παρέχονται, συμπεριλαμβανομένου του ποσού, της αξίας σε δολάρια, προέλευση και δυνατότητες που σχετίζονται με τα αντικείμενα.

«(Γ) Λεπτομερής περιγραφή των υλικών που παρέχονται στην Ουκρανία για αναπλήρωση, συμπεριλαμβανομένων το ποσό, την αξία σε δολάρια, την προέλευση και τις δυνατότητες που σχετίζονται με τα υλικά.

«(Δ) Ο αντίκτυπος στα αποθέματα των Ηνωμένων Πολιτειών και ετοιμότητα μεταφοράς των υλικών.

«(Ε) Αξιολόγηση τυχόν ζητημάτων παρακολούθησης ασφάλειας, πνευματικής ιδιοκτησίας ή τελικής χρήσης που σχετίζονται με τη μεταφορά των…

«(Ζ) Πιστοποίηση ότι η μεταφορά των ειδών είναι προς το συμφέρον της εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών και μια αιτιολόγηση για αυτήν την απόφαση».

exomatiakaivlepo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ