Σάλος με την αποκάλυψη Βαρουφακη: Μόνος έξω από δωμάτιο ξενοδοχείου ο Κυριάκος 2:30 τα ξημερώματα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την θλιβερή εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στους τροϊκανούς περιέγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης στη δευτερολογία του στη Βουλή.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 είπε ότι στη διαπραγμάτευση που γινόταν το φθινόπωρο του 2014 (όταν οι τροϊκανοί απέρριψαν σωρηδόν τις προτάσεις Σαμαρά) σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι ο Κ. Μητσοτάκης στις 2.30 το πρωί καθόταν μόνος του σε ένα στασίδι χωρίς να του μιλά κανείς και χωρίς να του δίνει σημασία.

Μάλιστα ο Γ. Βαρουφάκης επεσήμανε ότι η στάση της ΝΔ απέναντι στο δημοψήφισμα του 2015 οφείλεται στο ότι «θέλατε να ξεπλύνετε την ντροπή σας από εκείνο το βράδυ στο ξενοδοχείο στο Παρίσι».

Σημειώνεται ότι η εικόνα ήταν τόσο δυνατή που ο Κ. Μητσοτάκης υποχρεώθηκε να την διαψεύσει.

«Λέτε ότι περίμενα στις 3 το πρωί εκλιπαρώντας τον Κοστέλο έξω από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Σας διαφεύγει όμως ότι οι διαπραγματεύσεις εκείνες έγιναν στα γραφεία του ΟΟΣΑ στο Παρίσι», απάντησε ο Κ. Μητσοτάκης και συνέχισε απευθυνόμενος στον Γ. Βαρουφάκη: «Θα μπορούσατε να το βρείτε με μία αναζήτηση στο Google. Τόσο ακριβής ήταν η πληροφορία σας. Αυτά για να βάλουμε και ένα όριο στη μυθομανία σας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ