Πλευρης: Ναι στις απολύσεις για τους υγειονομικούς σε αναστολή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σύγχυση και η διγλωσσία στο Υπουργείο Υγείας καλά κρατούν. Θάνος Πλεύρης και Μίνα Γκάγκα παίζουν τα συμφεροντολογικά παιχνίδια τους με «θύματα» -εκτός των άλλων- και τους υγειονομικούς που έχουν τεθεί σε τιμωρητική αναστολή εργασίας, μόνο και μόνο επειδή δεν υπάκουσαν τυφλά στις προσταγές της Κυβέρνησης.

Χθες το πρωί η αναπληρώτρια Υπουργός είπε στον ΑΝΤ1 για το θέμα της επιστροφής των υγειονομικών στην εργασία τους:

«Είναι κάτι που συζητάμε με τον Υπουργό, μέσα στο υπουργείο και στην Κυβέρνηση, εάν έχουμε κάποια άλλη απόφαση, τα επιδημιολογικά δεδομένα αλλάζουν και συζητάμε πάντα με βάση αυτά. Δεν έχω κάτι να σας πω σήμερα. Θα σας απαντήσω μόλις μπορώ, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ, σας απαντώ ότι το συζητάμε».

Ωστόσο και όπως αναμενόταν, λίγες ώρες αργότερα, ο Θάνος Πλεύρης από το στούντιο του Kontra έσπευσε να διαψεύσει την αναπληρώτριά του και να κάνει για μια ακόμη φορά επίδειξη των φρονημάτων του, εμμένοντας στην άποψη περί απολύσεων:

«Οι υγειονομικοί θα συνεχίσουν να είναι σε αναστολή έως 31/12/2022 … Η προσωπική μου θέση είναι ότι θα για τους συγκεκριμένους θα έπρεπε να είναι τυπικό προσόν ο εμβολιασμός για να υπηρετήσει κανείς στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και όποιος δεν εμβολιάζεται να μην παραμείνει και να πάρει τη θέση του άλλος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ