Μας πήρε ο κατηφορος: Ο Σκαι πανηγυρίζει για το Τούρκο Survivor

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το χθεσινό τελικό του SURVIVOR με αποκορύφωμα τη στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό που ανέδειξε τον Στάθη Σχίζα ως τον μεγάλο νικητή!

Σε μια βραδιά με έντονη συναισθηματική φόρτιση η αγωνία χτύπησε κόκκινο ενώ το πρόγραμμα διατήρησε την πρωτοκαθεδρία του στην τηλεθέαση της ζώνης του και στον τελικό με ποσοστό 25,3% στο γενικό σύνολο του κοινού ενώ σε μέσο όρο λεπτού άγγιξε και το 51,5%!

Το SURVIVOR, έκλεισε τη φετινή σεζόν (26/12/21-06/07/22) με πρωτιά στη ζώνη του τόσο στο γενικό σύνολο του κοινού με ποσοστό 22,1% όσο και στο δυναμικό με 21,1%. Ο τελικός όπως ήταν αναμενόμενο μονοπώλησε το ενδιαφέρον και στα social media με το #SurvivorGR να παραμένει από την έναρξη του show και για πολλές ώρες μετά τον τελικό no.1 Trend στο twitter με 31Κ tweets. Αλλά και στο YouΤube η ανακοίνωση του νικητή βρέθηκε στο Top 3 στις τάσεις με περισσότερες από 200.000 προβολές.

Ύστερα από μια ψηφοφορία θρίλερ, το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε ως μεγάλο νικητή του επάθλου αξίας 100.000 ευρώ, τον Στάθη Σχίζα! Το κατάμεστο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου πανηγύρισε τη νίκη του και καταχειροκρότησε και τους δύο φιναλίστ που βρέθηκαν επάξια σε αυτή τη θέση. Μια μεγάλη αγκαλιά ανάμεσα στους δύο φιναλίστ, τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη, ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς. Ο νικητής ανακοίνωσε πως θα διαθέσει μέρος του επάθλου του για τη στήριξη παιδιών με καρκίνο, μια πληροφορία την οποία ο ίδιος είχε επιλέξει να κρατήσει για τον εαυτό του και να τη μοιραστεί με το κοινό μόνο στο τέλος της βραδιάς.

Η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις με τα απολαυστικά video να διαδέχονται το ένα το άλλο αλλά και μουσικές εκπλήξεις. Ο Σάκης Αρσενίου πήρε το μικρόφωνο και ξεσήκωσε το κοινό αλλά και τους παίκτες ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έτσι γουστάρω!».

Κάθε φινάλε σηματοδοτεί και τα σχέδια για μία νέα αρχή. Ραντεβού στο επόμενο Survivor που όπως είπε και ο Γιώργος Λιανός μεταφράζοντας τα λόγια του Acun Illicali που παραβρέθηκε στον τελικό, θα είναι ξεχωριστό!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ