Νεκρός σε τροχαιο στην Κρήτη, 33χρονος ιδιοκτήτης πασίγνωστου Beach Bar

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έναν ακόμα νέο άνθρωπο θρηνεί η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, καθώς ένας 33χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Ο Αντώνης Παναρετάκης σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν λίγο μετά τις 12.30 η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη -για άγνωστο λόγο- της πορείας της και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολόνα φωτισμού στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου. Άμεσα στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν δυστυχώς αργά για τον άτυχο 33χρονο. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατός του.

115CB5C5 77E9 4255 9F07 A2255411E5FF

Ένας νεαρός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή στο Ρέθυμνο, μετά από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του. Δάκρυα στην Κρήτη για τον 33χρονο που είχε κερδίσει φίλους με τον χαρακτήρα του…
Μια ατυχία στο δρόμο, έφερε το τροχαίο δυστύχημα στο Ρέθυμνο και το πρόωρο τέλος στη ζωή του. Ο Αντώνης Παναρετάκης, έφυγε από τη ζωή στα 33 του χρόνια, με την τραγική είδηση να σκορπά πόνο και θλίψη σε ολόκληρη την Κρήτη, τις τελευταίες ώρες. Ο θάνατος του νεαρού ήταν ακαριαίος και οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, δεν είχαν περιθώρια να τον επαναφέρουν. Στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο, οι εικόνες ήταν σκληρές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ