Σάλος με το σχόλιο του Μακη Τριανταφυλλοπουλου για τον Μητσοτάκη: Αυτός έπαιζε στους Άγριους Κηφήνες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχολιάζοντας το σχόλιο κάποιας χρήστριας στο διδικτυο που ελεγε πως:

Τρια χρόνια οι Άγριες Μέλισσες, όσα ακριβώς και ο Μητσοτακης.

με τον Μακη Τριανταφυλλοπουλο να της απαντά:

Αυτός έπαιζε σε άλλο σίριαλ, στους άγριους κηφήνες…

Νέος σάλος στο Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος με τον Γρήγορη Αρναούτογλου – Σήκωσε ψηλα τα χέρια σε μια απλή ερώτηση για την ναυμαχια του Ναυαρίνου

Την ίδια ωρα η κυβερνητική καταστολή για να προστατευτεί το ραγισμένο προφίλ του πρωθυπουργού ξεφεύγει απο καθε λογική.

Από τα χειροκροτήματα στα μπαλκόνια, περάσαμε στην οικονομική εξόντωση και τώρα στην ευθεία καταστολή και τις χειροπέδες!

Σήμερα στις 11:00 το πρωί ομάδα της ΟΠΚΕ συνέλαβε 6 υγειονομικούς σε αναστολή οι οποίοι καθόντουσαν σε παγκάκια στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής περιμένοντας την επίσκεψη του Μητσοτάκη που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00! Την είδηση αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του focus FM Στέφανος Δαμιανίδης.

Στην Κομοτηνή πρόκειται να βρεθεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα εγκαίνια του ελληνοβουλγαρικού αγωγού μεταφοράς Φυσικού Αερίου με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Κίριλ Πετκόφ, και τον υπουργό Ενέργειας, του Αζερμπαϊτζάν.

Η είδηση αυτή προκαλεί οργή και αγανάκτηση, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις αντί να απασχολούνται ώστε να προστατεύσουν την ζωή και τις περιουσίες των Ελλήνων, χρησιμοποιούνται από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για να προστατεύσουν το προφίλ του.

Μόλις χθες είχαμε τα θλιβερά γεγονότα με την προαγωγή δεκάδων υγιειονομικών οι οποίοι διαμαρτύρονταν κόσμια έξω από το σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μιλάμε για το ίδιο σπίτι όπου το πρωθυπουργικό ζεύγος βγαίνοντας στο μπαλκόνι καλούσε τους Έλληνες να χειροκροτήσουν τους ίδιους ανθρώπους που διώκουν σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ