Η οργή του Παπαγγελόπουλου: Ετοιμάζει αγωγές – Κατακεραυνώνει Μητσοτάκη και παρακράτος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος είδε τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και δεν τον φοβήθηκε! Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, ποιος τον άκουσε στην εκπομπή «Δελτίο Θυέλλης» του Ράδιο Γάμμα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Καρβουνιάρη!

Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης «άστραψε και βρόντηξε» μιλώντας για την υπόθεση Novartis, καθώς μετά την έκδοση του δικαστικού βουλεύματος που γκρέμισε το σαθρό κατηγορητήριο της «σκευωρίας» και επιβεβαίωσε πως πρόκειται για… καραμπινάτο σκάνδαλο, αποκάλυψε πως ετοιμάζεται για αγωγές εναντίον όσων εκτιμά ότι εμπλέκονται στην υπόθεση!

«Θα κάνω τα πάντα για να αποκαλύψω τους απατεώνες», επεσήμανε και πρόσθεσε: «Δε θα επιτρέψω σε μια ομάδα διεφθαρμένη πολιτικών και επιχειρηματιών που λεηλατούν τη χώρα να κάνουν τους τιμητές … Η υπόθεση αυτή θα βαρύνει στο προεκλογικό σκηνικό».

Η επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και κατά του παρακράτους ήταν άνευ προηγουμένου:

«Ενώ είχα απαλλαγεί διέρρεαν ότι διώκομαι για σκευωρία … Η προσπάθεια της μετατροπής του μεγάλου σκανδάλου σε σκευωρία, ήταν βυσσοδομία του παρακράτους … Τέσσερα χρόνια τώρα κυνηγούν αθώους ανθρώπους, κυνηγούν εισαγγελείς, συναδέλφους σας με το εφεύρημα ότι στήσαμε σκευωρία ενώ έρχονται πέντε ανώτατοι δικαστές και λένε το εντελώς αντίθετο. Επιβεβαιώνεται ότι οι ενέργειες μας ήταν σύννομες και επιβεβλημένες. Όμως ακόμα και ο Πρωθυπουργός προχθές αναφέρθηκε σε σκευωρία. Ποια σκευωρία; Είναι σκάνδαλο καραμπινάτο …  Η υπόθεση Novartis είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους. Το πρώτο είναι, όπως αποδείχθηκε, η προσπάθεια να αποδείξουν ότι δεν υπήρξε σκάνδαλο και είναι σκευωρία».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος μίλησε ακόμα για «λαδιάρηδες πολιτικούς που ζημίωσαν το δημόσιο. Κάθε οικογένεια που έχει κάποιον άρρωστο πλήρωσε τα φάρμακα υπερτιμολογημένα. Ήταν το ένστικτο αυτοσυντήρησης πολιτικών που δεν ήθελαν να ακουστεί το όνομά τους. Αλλά δεν ήταν μόνο η Novartis. Τα άρπαξαν στη Siemens, τα άρπαξαν στα δημόσια έργα, πως χρεωκόπησε η Ελλάδα;… Ήθελαν όμως και να στείλουν μήνυμα σε Εισαγγελείς και δημοσιογράφους. Μην ασχοληθείτε με τις κλεψιές που κάνουμε γιατί θα βρεθείτε κατηγορούμενοι».

Για το τέλος, ο πρώην Υπουργός σχολίασε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενεργότερης εμπλοκής του στην πολιτική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ