25 χρονών παλικαρακι, σκοτώθηκε σε τροχαιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες νωρίς το πρωί στο ύψος του Αγίου Βασιλείου στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αίγιο, είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του 25χρονου Νίκου Πιπέρη από το Αίγιο.

Το κόκκινο αυτοκίνητο με οδηγό τον νεαρό, πέρασε χωρίς έλεγχο στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε μια πινακίδα και έπεσε με φόρα πάνω στη μάντρα του νεκροταφείου της περιοχής!

Όπως αποτύπωσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο, το διαλυμένο αυτοκίνητο κυριολεκτικά αιωρούνταν πάνω από τους τάφους!  Η αστυνομία αναζητά και εξετάζει βίντεο από κάμερες ασφαλείας για να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα ως προς το τι συνέβη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τον νεαρό Νίκο, διαπίστωσαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος

Ο 25χρονος επέστρεφε σπίτι του έχοντας τελειώσει τη βάρδιά του σε παραλιακό μαγαζί στην Παναγοπούλα και αφού πρώτα πέρασε από ένα κλαμπ στην παραλιακή του Ρίο.

Το δεύτερο χτύπημα στην οικογένεια

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η οικογένεια του συνταξιούχου της ΕΒΟ Αιγίου, Χαράλαμπου Πιπέρη, ο οποίος είχε τρία παιδιά και τώρα έμεινε με ένα (μια κόρη), δέχθηκε ένα ακόμη σφοδρό «χαστούκι» από τη μοίρα.

Και αυτό γιατί λίγα χρόνια πριν, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας, είχε χάσει μια κόρη σε νεαρή ηλικία. Χθες έχασε και τον γιο…

Έναν γιο, που άπαντες χαρακτήρισαν ως «καλόκαρδο, χαμογελαστό, γεμάτο ενέργεια, εργατικό», προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

nb keimeno nikos piperis
Ο αδικοχαμένος Νίκος Πιπέρης

«Ο Νίκος ακολουθούσε σχεδόν πάντα την αγαπημένη του ομάδα»

Μετά την είδηση του θανάτου του Νίκου Πιπέρη, ο Παναιγιάλειος, η αγαπημένη ποδοσφαιρική ομάδα του 25χρονου, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Παναιγιάλειου Γ. Σ. εκφράζει τη λύπη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Πιπέρη που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε νεαρή ηλικία.  Ο Νίκος ακολουθούσε σχεδόν πάντα την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναιγιάλειο. Μας είναι απίστευτο που η μοίρα έπαιξε τόσο άσχημο παιχνίδι και πήρε από κοντά μας ένα νέο παιδί που είχε όνειρα για τη ζωή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, η οικογένεια της ομάδας μας δεν θα τον ξεχάσει ποτέ. Κουράγιο στην οικογένειά του και στους οικείους του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ