Εκστασιασμένος με την χωρα μας ο θρύλος του NBA, Earvin Magic Johnson: Χόρτασε Ελλάδα και μας τίμησε όσο ελάχιστοι άλλοι αστέρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οταν ολοι οι αστέρες που έρχονται στην Ελλάδα τρέχουν να Φωτογραφηθούν στην χλιδάτη Μυκονο, ο Magic Johnson προτίμησε να γνωρίσει την αληθινή ομορφιά της Ελλάδας. Επισκεφτηκε την Κέρκυρα, βρέθηκε με σεμνότητα στη Ζάκυνθο και προσκύνησε με ευλάβεια στον Άγιο Διονύσιο. Μάλιστα φωτογραφήθηκε με καμάρι ακόμη και στην διώρυγα της Κορίνθου. Και φυσικα βρέθηκε και στην Ακροπολη. Χόρτασε Ελλάδα και τίμησε την χώρα μας οσο λίγοι.

Τον γύρο της Ελλάδας κάνει τις τελευταίες μέρες ο Μάτζικ Τζόνσον. Ο αστέρας του NBA βρέθηκε στην Αθήνα και δεν παρέλειψε να πάει στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Ο Μάτζικ Τζόνσον εκτός από τις διακοπές του στα κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας, επέλεξε να προσθέσει και ένα πολιτιστικό στοιχείο στις διακοπές του. Ο 62χρονος πρώην αστέρας του NBA ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφικό υλικό από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, παραθέτοντας παράλληλα και ιστορικά στοιχεία σχετικά με την ιστορία του τόπου.

Ο Τζόνσον αξίζει να σημειωθεί ότι αφού έφυγε εντυπωσιασμένος από την Αθήνα και τον αρχαιολογικό της πλούτο, επισκέφτηκε τον Ισθμό της Κορίνθου με το σκάφος του, ενημερώνοντας σχετικά τους φίλους του στα social media για τη λειτουργία του.

Ο θρύλος του NBA Μάτζικ Τζόνσον είχε αρχίσει το ταξίδι του στην Ελλάδα με επίσκεψη του στην Κέρκυρα

«Η πρώτη μου μέρα στην Ελλάδα!» έγραψε στα social media
Στην Ελλάδα βρίσκεται για διακοπές ο θρύλος του ΝΒΑ και πέντε φορές πρωταθλητής με τους Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον.

Ο Τζόνσον έκανε γνωστό ότι πρώτος σταθμός του είναι η Κέρκυρα, φωτογραφιζόμενος με φόντο το παλιό Φρούριο και γράφοντας στα social media:

«Η πρώτη μου μέρα στην Ελλάδα! Είμαι κι επίσημα σε διακοπές και ακόμη γυμνάζομαι. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε το Παλαιό Φρούριο στην Κέρκυρα».

Στη συνέχεια βρέθηκε στην Ζάκυνθο οπου προσκύνησε και στον Άγιο Διονύσιο

Ο ζωντανός θρύλος του NBA Ερβιν Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές του στα νησιά του Ιονίου, μαγνητίζοντας τα βλέμματα του κόσμου με το επιβλητικό παρουσιαστικό και την ευγενική φυσιογνωμία του.

Ο ύψους 2,06 μ. κορυφαίος πόιντ γκαρντ στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ σουλατσάρει τις τελευταίες ημέρες στο Ιόνιο, αφού μετά την Κέρκυρα και την Ιθάκη επισκέφθηκε με την οικογένειά του την όμορφη Ζάκυνθο.

Μάλιστα, ο 61χρονος Αμερικανός επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου, όπου είδε από κοντά την κάμαρα του αγίου και την προσκύνησε, ενώ ήταν ιδιαίτερα διακριτικός ακούγοντας με προσοχή και ευλάβεια όσα τού εξηγούσε η ξεναγός.

Σε σχετική ανάρτησή του ο Μάτζικ Τζόνσον αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στη μονή εξηγώντας στους followers του ποιος ήταν ο άγιος Διονύσιος και ποστάροντας λεπτομέρειες από τον ναό που, όπως φαίνεται, τον εντυπωσίασε αρκετά.

Ο πέντε φορές πρωταθλητής του NBA με τους Los Angeles Lakers και τρεις φορές MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο φαίνεται ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή των διακοπών του στην Ελλάδα, χαμογελώντας σε όλους όσοι τον χαιρετούν και ποζάροντας για να βγει φωτογραφία με τους θαυμαστές του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ