Πολιτικός σεισμός από την αποκάλυψη του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Τούρκο που πολιτογράφησε η Σακελλαροπούλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άμεση ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην διαρροή του Μάκη Βορίδη ότι η πολιτογράφηση του Τούρκου υπηκόου του ψευδοκράτους, Γιασάμ Αγιαβέφε έγινε μετά από συστατική επιστολή του υπουργού ανάπτυξης.

Η υπόθεση έχει δημιουργήσει σφοδρή σύγκρουση σε ανώτατο επίπεδο, ενώ πλέον είναι εμφανές ότι τόσο η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου όσο και ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης προσπαθούν να πετάξουν από πάνω τους την ευθύνη για την συγκεκριμένη ενέργεια, παρά το γεγονός ότι η τιμητική πολιτογράφηση του Τούρκου ως Έλληνα πολίτη, φέρει τις υπογραφές τους.

Ο υπουργός ανάπτυξης λοιπόν σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, διαψεύδει ότι έχει συναντήσει τον Γιασάμ Αγιαβέφε, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αποκλείεται να έδωσε και συστατική επιστολή. Πως είναι δυνατόν ένας υπουργός να δώσει συστατική επιστολή για ένα θέμα ύψιστης εθνικής σημασίας σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει;

Πλέον η πρόεδρος και ο υπουργός εσωτερικών υποχρεούνται να πάρουν θέση. Και αν οι εξηγήσεις που δώσουν δεν είναι πειστικές, τότε ο κλήρος πέφτει στον ίδιο τον πρωθυπουργό που πρέπει να βάλει τέλος σε αυτή την αντεθνική φαρσοκωμωδία.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Γεωργιάδη:

F8035A7B 8E6D 4B94 A1E2 3BC7E0CF03C3
Ο Άδωνις Γεωργιάδης για την συστατική επιστολή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ