Σαλος με το βιντεο απο το παρελθόν για τον Κωστα Μπακογιάννη που δεν το περίμενε κανεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα απροσδόκητο βιντεο με την Μαρικα Μητσοτακη να μιλάει για τον εγγονό της Κωστα Μπακογιάννη κανει τον γύρο του διαδικτυου τις τελευταίες ώρες και προκαλει ποικίλες εντυπώσεις. Ο τρόπος με τον οποιο σχολιάζει τον εγγονό της δεν περιγράφεται.

Οσο αφορά τωρα τον Κωστα Μπακογιάννη σε πρόσφατο άρθρο του Δημήτρη Κανελλόπουλου απο την efsyn.gr διαβάζουμε:

Όλοι εμείς που δουλεύουμε στο κέντρο της Αθήνας έχουμε ιδία άποψη για τις ανόητες και δαπανηρές παρεμβάσεις του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τα αποκαλυπτήρια της πλατείας Συντάγματος και, πραγματικά, μένουμε ενεοί. Μα, γι’ αυτά ήταν κλειστό τόσους μήνες το Σύνταγμα; Για κάποιες καινούργιες πλάκες στο πεζοδρόμιο και μερικά δέντρα; Σοβαρά τώρα; Δεν το πιστεύεις τώρα που έφυγαν οι προστατευτικές πινακίδες και βλέπουμε τι υπήρχε από πίσω.

Αφήστε δε την Πανεπιστημίου και το φιάσκο του Μεγάλου Περιπάτου. Έχετε δει πόσο αχούρι είναι εδώ και δύο χρόνια η πιο κεντρική οδός της Αθήνας; Μιλάμε για την ντροπή της ντροπής. Κάνανε μία γελοία παρέμβαση που δεν τους βγήκε και το άφησαν έτσι, μισοτελειωμένο. Ούτε σε επαρχιακή πόλη τέτοιο χάλι.

Εν τω μεταξύ, με τις παρεμβάσεις του δημάρχου έχουμε φρικάρει όλοι με την κίνηση γύρω από το Σύνταγμα. Ακόμα και Κυριακή μεσημέρι που κατεβαίνω στην εφημερίδα για δουλειά έχει τράφικ. Είναι όλη η Αθήνα άδεια και μόλις φτάνεις στο Σύνταγμα πέφτεις σε κίνηση. Επειδή ο Κώστας Μπακογιάννης προσπαθεί δύο χρόνια τώρα να αλλάξει κάποιες πλάκες στα πεζοδρόμια. Κυριακή μεσημέρι προχθές, με 35 βαθμούς, όλη την Αθήνα στις παραλίες, αλλά το Σύνταγμα με μποτιλιάρισμα. Έργο Μπακογιάννη.

Και δεν λέω τίποτε για το όργιο σπατάλης για όλα τα παραπάνω. Εκατομμύρια ευρώ πεταμένα.

Αλλά αλήθεια, αναρωτιέμαι ειλικρινά, ο δήμαρχος δεν βλέπει την Πανεπιστημίου; Πώς την αφήνει έτσι; Ας δώσει τουλάχιστον μία εντολή να ξηλώσουν, έστω, τις βρόμικες ζαρντινιέρες. Ούτε καν αυτές δεν μπορεί να μαζέψει και να πετάξει;

Τέτοιο πράγμα δεν το έχουμε ξαναδεί… Το τσάκισε το κέντρο της πόλης ο δήμαρχος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ