Ο Κώστας Βαξεβανης “κατατρόπωσε” τον Τούρκο εκλεκτό του Αδωνι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άφαντος απο τα social media o Τούρκος καταζητούμενος που πήρε την Ελληνική υπηκοότητα με ανορθόδοξο τροπο σύμφωνα με τις ως τωρα αντιδράσεις και καταγγελίες.

Συγκεκριμένα μόλις ο Κώστας Βαξεβανης σχολίασε ένα tweet του, ύμνο στον Κεμαλ, μετά απο λίγα λεπτά ο Τούρκος έκλεισε το account του στο Twitter.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Βαξεβανης έγραψε:

Καλημέρα στον @AdonisGeorgiadi που έδωσε συστατική επιστολή στον Τούρκο καταζητούμενο και είχε το θράσος να πει ότι ήταν αντικαθεστωτικός. Εδώ βλέπετε την “αντικαθεστωτική” του δράση. Σε ακούμε προσεκτικά Αδωνη. Ισχύουν όσα λέγονται για τα ποσά που μοίρασε σε παράγοντες;

Και επισύναψε το παρακάτω tweet που ελεγε:

Atatürt’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı Kutlarım

(Συγχαίρω τη Μνήμη του Ατατούρκ, την Ημέρα Νεολαίας και Αθλητισμού)

91989957 32F4 4466 B2B8 3238DF017C3C

Και το tweet του Κωστα Βαξεβάνη οπου πλέον δείχνει οτι το tweet του Τούρκου που είχε επισυνάψει δεν υπάρχει επειδή έκλεισε ο λογαριασμός.

D39926E5 5F41 4C57 A9C7 C7239F1204FD

Κατηγορούν τον Γεωργιαδη για σκανδαλώδη ελληνοποίηση


Καρφώθηκε μόνος του ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης,
έπειτα βέβαια και από τις μορφές του «περιβάλλοντος Βορίδη», που έδειχναν σαφώς το συγκεκριμένο πρόσωπο πίσω από την σκανδαλώδη – όπως προκύπτει – πολιτογράφηση του Τούρκου υποστηρικτή του ψευδοκράτους, Γιασάμ Αγιαβέφε.

Κατά την προσφιλή που τακτική μάλιστα, έπειτα από τις προφανείς ενδοκυβερνητικές πιέσεις που δέχτηκε για να πάρει επάνω του την ευθύνη, αντί να απολογηθεί, πέρασε στην αντεπίθεση. Με την ρητορική του «θα τους γδάρω»…

Έφτασε λοιπόν στο σημείο να βαφτίζει «υποστηρικτές του Ερντογάν», όσους διερευνούν αυτή την σκανδαλώδη υπόθεση, η οποία ήδη προκαλεί οργή και τρομερές αποκαλύψεις στην Κύπρο. Απαντώντας σε tweet του Κώστα Βαξεβάνη, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος τούρκος είναι αντικαθεστωτικός κι αν πέσει στα χέρια του Ερντογάν θα εκτελεστεί με βασανιστήρια!

Εδώ λοιπόν προκύπτει το απίστευτο: Ένας άνθρωπος που καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης για απάτες με διαδικτυακό τζόγο, τιμωρείται με θάνατο δια βασανιστηρίων στην Τουρκία, αλλά λαμβάνει τιμητική πολιτογράφηση στην Ελλάδα, δηλαδή την ύψιστη τιμή!

AD18CD23 0995 41CF 98E7 4352179A54B8
Η ομολογία Γεωργιάδη

 

Όλα αυτά φυσικά σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Λησμονεί ο δύστυχος και δυστυχώς για την Ελλάδα υπουργός, ότι την περικεφαλαία του τουρκοφάγου την έχει πετάξει εδώ και χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ