Ηλιόπουλος για σκάνδαλο Uber: Πού χάθηκαν Μητσοτάκης και οι γαλάζιοι υποστηρικτές της, που κατασυκοφαντούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι σημερινές αποκαλύψεις για το παγκόσμιο σκάνδαλο με τη Uber, έδωσαν την ευκαιρία στον Νάσο Ηλιόπουλο, εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, να μάς… υπενθυμίσει πως μεταξύ των πλέον θερμών υποστηρικτών της αμερικανικής εταιρείας ήταν και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«…Είχαν επιδοθεί σε έναν απίστευτο αγώνα κατασυκοφάντησης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, επειδή είχε αρνηθεί να ευνοήσει σκανδαλωδώς τη συγκεκριμένη εταιρεία παρά τις πιέσεις της Τρόικας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα δυσκολευτεί να μιλήσει ξανά για σκευωρία και να χαρακτηρίσει “υπόκοσμο” τους δημοσιογράφους που ανέδειξαν το θέμα», σημειώνει μεταξύ άλλων, ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Η πλήρης ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: «Πού χάθηκαν οι θερμοί υποστηρικτές της Uber από την ΝΔ, αλλά και προσωπικά ο Κ. Μητσοτάκης; Αυτοί δηλαδή που είχαν επιδοθεί σε έναν απίστευτο αγώνα κατασυκοφάντησης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, επειδή είχε αρνηθεί να ευνοήσει σκανδαλωδώς τη συγκεκριμένη εταιρεία παρά τις πιέσεις της Τρόικας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα δυσκολευτεί να μιλήσει ξανά για σκευωρία και να χαρακτηρίσει “υπόκοσμο” τους δημοσιογράφους που ανέδειξαν το θέμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ