Το αφεντικό τρελάθηκε: Ανοιχτό το ενδεχόμενο χορήγησης νέας επιταγής ακρίβειας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με την κοινωνία να στενάζει από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, καθώς τα μέτρα-ψίχουλα που ανακοινώνει η κυβέρνηση δεν επαρκούν να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες, η κυβέρνηση εξακολουθεί να πουλάει το παραμύθι ότι τα χρήματα που έχει δώσει για τη στήριξη της κοινωνίας είναι τα πιο πολλά σε όλη την Ευρώπη.

«Η χώρα μας τρέχει το μεγαλύτερο πρόγραμμα στήριξης της κοινωνίας σε όλη την Ευρώπη. Αυτό δεν αμφισβητείται, το επανέλαβε προχθές στην συνέντευξή του και ο πρωθυπουργός», είπε χθες στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Προφανώς, επειδή το λένε μόνοι τους, θεωρούν ότι ισχύει κιόλας!

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, «όσο διαρκεί η κρίση θα είμαστε εδώ να στηρίζουμε την κοινωνία και με οριζόντια μέτρα, όπως γίνεται στο ηλεκτρικό ρεύμα, με την αναστολή, την κατάργηση επί της ουσίας, της ρήτρας αναπροσαρμογής, αλλά και με πιο στοχευμένα μέτρα, σ’ εκείνους που έχουν περισσότερη ανάγκη».

Υποσχέθηκε επίσης πως ό,τι περιθώριο δημιουργείται, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η δημοσιονομική ισορροπία της χώρας, η κυβέρνηση θα το χορηγεί στους πολίτες. Ο κ. Οικονόμου επίσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο χορήγησης της νέας επιταγής ακρίβειας -και, μάλιστα, με διευρυμένα κριτήρια- για να τη λάβουν όσο το δυνατόν περισσότεροι δικαιούχοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ