Δύσκολο καλοκαίρι για τους τηλεθεατές: Σταμάτησε για διακοπές η ενημερωτική εκπομπή Mega Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βαρύ τίμημα να εισαι πετυχημένος και βραβευμένος δημοσιογράφος απο την ίδια την πρόεδρο της Δημοκρατιας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου καλείται να πληρώσει ο Νίκος Ευαγγελατος που φέτος λόγω και του ασταθούς πολιτικού σκηνικού, υπάρχουν σχεδια να επιστρέψει νωριτερα στην τηλεοραση και συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου.

CADF57BC F678 4167 83CC 05F6DB78DCCF

Ο Νίκος Ευαγγελάτος με την επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Live news, που μονοπωλεί το τηλεοπτικό ενδιαφέρον καλησπερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό οπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει και για την επόμενη σεζόν. Ο γνωστός δημοσιογράφος θα είναι από τους πρώτους που θα ξεκινήσουν στη νέα σεζόν, εξέλιξη που δείχνει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη του καναλιού στο πρόσωπό του, αν και του δημιουργεί και πρόβλημα, καθώς σημαίνει ότι θα πρέπει να μειωθούν και οι διακοπές τους με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Το μόνο θετικό, το γεγονός πως το τηλεοπτικό κοινό θα τον στερηθεί λιγότερο καιρο φέτος, καθως αποτελεί πλέον έναν απο τους στυλοβάτες της σωστής, έντιμης και σοβαρής ενημέρωσης στη χώρα μας. Με τα γραφικά της εκπομπης του που έγινα πλέον μόδα, αναδεικνύει εικόνες της πραγματικότητας που οι υπόλοιποι δεν τολμούν ή δεν θέλουν να μας φανερώσουν, ενώ παραλληλα κτίζει μια γερή σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους τηλεθεατές και τον ίδιο.

Ας θυμηθούμε κάποιες απο τις φετινές πετυχημένες στιγμές του Νίκου Ευαγγελάτου:

Μπορει να μην κερδιζει στην ενημερωση ο Νίκος Ευαγγελατος, κερδιζει όμως τις εντυπώσεις με τα γραφικά του που σε καθε εκπομπή ειναι όλο και πιο πρωτότυπα. Ετσι χθες τον είδαμε να περπατά στην κυριολεξία πάνω στην Θάλασσα άνετος και κεφάτος σαν να ψώνιζε απο του Βερόπουλου.

Βέβαια αυτή δεν ήταν η μόνη συγκινητική στιγμή στην εκπομη του Νίκου οσο αφορα τα γραφικά καθως καθημερινά δίνει πραγματικό ρεσιτάλ που εντυπωσιάζει το τηλεοπτικό κοινό και το κρατά σε εκγρηγορση για το τι θα ακολουθήσει.

Πόσο γέλιο πρέπει να ρίχνουν εκεί στον #Ευαγγελατος #megalivenews οι designers ?🤣 Γραφικά για πτυχιακή όχι αστεία

Εγώ βλέπω #Ευαγγελατος για τα γραφικά.

Δελαδή αύριο ο Ευαγγελάτος θα ντυθεί Κολοκοτρώνης?

Απίστευτο, ο Ευάγγελατος βύθισε 2 Ρώσικα πλοία στην Οδησσο

Ο Μεξικανός Ευαγγελάτος

https://twitter.com/kafraki6/status/1506998945410605056?s=21

Μετά τον Χριστό ο Ευαγγελάτος. Έληξε #Megalivenews

Ο Ράμπο Ευαγγελάτος γλυτωσε από χτυπημα των Ουκρανών εναντίον ρωσικού πλοιου στον #πολεμος @to_koulouri #Ουκρανια #megalivenews

Περιμένω δελτίο με Ευαγγελάτο να δείχνει την ανέγερση του νοσοκομειου απευθειας από Μαριουπολη στο πλατό ανεβασμένος σε σκάλα με το πηλοφόρι.

https://twitter.com/elladistan/status/1504907829890666504?s=21

Βλέπει η μανα τον Ευαγγελάτο να παίζει με τα καραβάκια κ μου λεει, παει αυτός, μουρλαθηκε ε;

Ζήλεψε από τον Ευαγγελάτο 😂 #tlive

ΔΗΜΟΦΙΛΗ