Με τόλμη και γοητεία ο Μητσοτακης κατάφερε να βγει σελφι με γοητευτικές τουρίστριες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε άλλο επίπεδο έχει φτάσει η επικοινωνιακή πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο είδαμε να κάνει περιοδεία και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος είτε έχει λάβει οδηγίες για influencing από το επικοινωνιακό του επιτελείο, είτε δεν μπορεί να κρύψει την ανάγκη του για αυτοεπιβεβαίωση, έσπευσε να συνομιλήσει με τουρίστριες που ταξίδεψαν στη χώρα μας. Μάλιστα, οι νεαρές δεν είχαν καταλάβει ποιος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέχρι ο ίδιος να αυτοσυστηθεί.

«Είμαι ευτυχής που περάσατε καλά, να το πείτε στους φίλους σας και να έρθετε ξανά του χρόνου». «Να πούμε τι;» απάντησαν οι τουρίστριες. «Ποιον συναντήσατε εδώ» απάντησε Μητσοτάκης και οι νεαρές τουρίστριες τον κοίταξαν απορημένες. Τότε ο ίδιος κατάλαβε ότι δεν ήξεραν ποιος ήταν και γι’αυτό έσπευσε να αυτοσυστηθεί.

Οι τουρίστριες ενθουσιάστηκαν και τότε ο Έλληνας πρωθυπουργός τους ζήτησε να βγάλουν σέλφι. Πρόκειται για άλλη μια πρωτοτυπία του Κυριάκου, αφού δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά, πρωθυπουργός να ζητάει σέλφι από τουρίστες. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ