Σάλος στον αέρα του Κόντρα με την αποστομωτική απάντηση της Αναστασιας Γιαμαλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά την διάρκεια της εκπομπής της Αναστασίας Γιάμαλη, όταν ο προκλητικός βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, δήλωσε ότι πρέπει να αναγνωρίζεται το πρόγραμμα που εγκαινίασε το κόμμα του για δωρεάν μαστογραφίες. Ένα πρόγραμμα που ισχύει και εφαρμόζεται από το 2017, με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά και το οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχείρησε να το οικειοποιηθεί με εξοργιστικό τρόπο!

Ο αλαζόνας Βασίλης Οικονόμου δήλωσε στην εκπομπή ότι το πρόγραμμα ήταν έργο της Νέας Δημοκρατίας και παρουσίασε ως επιχείρημα ότι το εγκαινίασε ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Τώρα αν όλοι μείναμε ενεοί βλέποντας τον πρωθυπουργό να ανακοινώνει ένα πρόγραμμα που είδε υπήρχε, αυτό δεν τον ενδιαφέρει τον κ. Οικονόμου.

«Ντροπή» ήταν η αντίδραση της δημοσιογράφου Αναστασίας Γιάμαλη η οποία τον ενημέρωσε ότι εκτίθεται, ενώ συμπλήρωσε μάλιστα ότι η μόνη «συνεισφορά» του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν να αυξήσει τα όρια ηλικίας, με αποτέλεσμα οι γυναίκες ηλικίας 40-50 ετών, να μείνουν εκτός προγράμματος.

Ο Οικονόμου όμως συνέχισε να εκτίθεται και επιτέθηκε στη δημοσιογράφο, ρωτώντας την παριστάνει «την πολιτεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ», για να λάβει την αποστομωτική απάντηση:

«Όχι, κάνω τη γυναίκα που μπορεί να νοσήσει. Και που είναι στην ηλικία που θα πρέπει αν θέλει να προστατευτεί, να ξεκινήσει (σ.σ.: τις μαστογραφίες). Ντροπή!», απάντησε η Αναστασία Γιάμαλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ