Συγκλονισμένη η Κατια Μακρη στον αέρα του Real Fm μετά την τρομοκρατική επίθεση στον σταθμό του Νίκου Χατζηνικολαου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον αέρα του Real Fm η Κάτια Μακρη μιλάει για όσα συνέβησαν το ξενέρωμα στον Real Fm που τυλίχθηκε στις φλόγες μετά απο εκρήξεις. Με δυναμη και συναισθηματικά φορτισμένη.

Σύμφωνα με το enikos.gr υπολείμματα αυτοσχέδιου μηχανισμού και συγκεκριμένα τρία γκαζάκια εντοπίστηκαν από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο κτίριο όπου στεγάζεται το Real Group επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, στο οποίο εκδηλώθηκε μεγάλη φωτιά τα ξημερώματα.

Η φωτιά που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές ξέσπασε λίγο μετά τις 3 το πρωί της Τετάρτης, ενώ ακούστηκαν εκρήξεις. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Μάλιστα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν μια ηχολήπτρια του ραδιοφώνου που βρισκόταν στον χώρο τη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο του κτιρίου – από την πλευρά της Κηφισίας – μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου. Ο μηχανισμός αποτελείται από γκαζάκια, τα οποία ήταν δεμένα μεταξύ τους.

Το ισόγειο του κτιρίου είναι κενό, στον πρώτο όροφο στεγάζεται η Realnews, στον δεύτερο ο Realfm, ενώ στον τρίτο όροφο βρίσκονται γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ, το οποίο θα ερευνήσει τον χώρο για να διαπιστώσει αν υπάρχουν και άλλοι μηχανισμοί, εκτός από αυτόν που ήδη έχει εντοπιστεί. Οι Αρχές μιλούν ξεκάθαρα για εμπρηστικό μηχανισμό. Την προανάκριση για την υπόθεση θα αναλάβει πιθανότητα η Κρατική Ασφάλεια.

Οι Αρχές θα πάρουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου, καθώς και από άλλες κάμερες στα γύρω στενά και τη λεωφόρο Κηφισίας, για να δουν τις κινήσεις των δραστών.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη υπήρξε ξαφνικά σοβαρή βλάβη στις εγκαταστάσεις μετάδοσης του σήματος. Μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο εκδηλώθηκε η φωτιά στις εγκαταστάσεις του Realfm 97,8 στο Μαρούσι. Δύο περιστατικά, που δύσκολα μπορούν να θεωρηθούν τυχαία… Κάποιοι προσπαθούν να κλείσουν τον Realfm.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ