Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα το απόγευμα στις 6:00μμ η κατάθεση του σημειώματος στην ΓΑΔΑ για Μαλένα και Ίριδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου σήμερα (13/7) στις 18:00 ο Οθωνας Παπαδόπουλος το υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας. Το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα είναι πως τα δύο παιδιά από την Πάτρα δολοφονήθηκαν και κλήθηκε η μητέρα τους να δώσει εξηγήσεις.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το eReportaz η Πισπιρίγκου αναμένεται να στοιχηθεί πίσω από τις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις οι οποίες καταρρίφθηκαν από την πραγματογνωμοσύνη των εμπειρογνωμόνων που ορίστηκαν από την εισαγγελική Αρχή.

Θα υποστηρίξει ότι δηλαδή τόσο η Μαλένα όσο και η Ίριδα κατέληξαν από παθολογικά αιτία! Η συγκεκριμένη θέση ωστόσο δεν έχει λογικό έρεισμα καθώς ως γνωστόν οι ιατροδικαστές στις καταθέσεις τους στο Ανθρωποκτονιών οι ιατροδικαστές «αποτραβηχτήκαν» από την αρχική τους θέση, δηλαδή την ηπατική ανεπάρκεια και την αγενεσία φλεβόκομβου. Μάλιστα δικαστικοί κύκλοι σχολίαζαν ότι από τη στιγμή που η κατηγορούμενη δεν αποδέχεται την ασφυξία ως αιτία θανάτου, θα πρέπει να εξηγήσει από τι κατέληξαν τα παιδιά της. Διαβάστε την συνέχεια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ