Επί χούντας οι Τούρκοι παρουσίαζαν χάρτη με την Κύπρο κομμένη στα δύο…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλοι στην Ελλάδα πλέον γνωρίζουμε τα όνειρα ή τις προθέσεις τού Τούρκου γενικά. Τα πολυχρονεμένα Τουρκοκάναλά μας το παίξανε τόσες πολλές μέρες, τόσες πολλές φορές στα τόσο πολλά δελτία τους, που σίγουρα σήμερα δεν θα υπάρχει ένας που να μην το έχει καταλάβει καλά. Η πασίγνωστη πλέον φωτογραφία με τα σύνορα της χώρας μας δίπλα στην νήσο Εύβοια, για την ώρα, είναι φωτογραφικό, για την ώρα, γεγονός. Την παρουσιάζει ένα παιδοβούβαλο από την μιά πλευρά, καί από την άλλη ποιός;

Ο παρα Ερντογάν! Οποίος «θεούσης» Ερντογάν μετά δύο μέρες τώρα, δεν απαντά στο ερώτημα Μητσοτάκη αν υιοθετεί το υπό το βλέμμα του «άθεου» Κεμάλ χαρτογράφημα. Αν δεν υπάρξει και σήμερα,που τριτώνει, κάτι, η απάντηση είναι ΝΑΙ.

Βλέπουμε λοιπόν και συμπεραίνουμε ότι έχουν, παρά την περί «Τζαμίας» διαφορά τους, κυβέρνηση συμμαχίας ομόψυχη και μάλιστα με την όλη αντιπολίτευση μαζί τους,
στα, ας λεχθούν Εθνικά τους, βιώματα, την ώρα που εμείς σκοτωνόμαστε στη Βουλή για το άν θα πάρει μόνο η Εκκλησία ….οργανικές θέσεις και να μήν πάρουν επίσης μαζί με τους παπάδες και οι «ιξ» ομάδες, κλπ.

Παντού διαίρεση. Κάπως έτσι μας βρήκαν, τι μας βρήκαν μονίμως έτσι είμαστε, τότε όταν πρώτο παρουσίασαν τον χάρτη της, κομμένης στα δύο, Κύπρου και εμείς όπως τότε έτσι και τώρα χαιρόμαστε … «απότομα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ