Ζήλεψε την δόξα της Διαμαντοπούλου η Κεραμέως!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «δώρο» εντέλει που έκανε ο Βερναρδάκης στην υπουργό παιδείας Νίκη Κεραμέως και την κυβέρνηση, είναι μεγαλύτερο από ότι αρχικά και φαινόταν. Αυτό διότι αντί η υπουργός παιδείας να απολογείται για το σκανδαλώδες φιάσκο με τα νέα σχολικά βιβλία, βγήκε στην αντεπίθεση επειδή ο βουλευτής του ΣυΡιζΑ την παρομοίασε με την …Πισπιρίγκου!

Ήταν τέτοια η χαρά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ευγενική προσφορά του Βερναρδάκη, που μπέρδεψε τα λόγια του και χαρακτήρισε την ύποπτη για παιδοκτονία ως «μητροκτόνο»…

Την ίδια στιγμή, τα παιδιά μας κινδυνεύουν να μείνουν για δεύτερη φορά μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο χωρίς βιβλία. «Επίτευγμα» που μόνον η Άννα Διαμαντοπούλου επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου είχε καταφέρει, μοιράζοντας στα παιδιά φωτοτυπίες.

Η κ. Νίκη Κεραμέως λοιπόν παραβιάζοντας το διαγωνισμό που η ίδια προκήρυξε, δίνει σκανδαλωδώς πίστωση χρόνου σε συμμετέχουσα εταιρεία η οποία έπρεπε να έχει παραδώσει στις 30 Ιουνίου! Δεν μπορεί μάλιστα να χρησιμοποιήσει και τον «πόλεμο του Πούτιν» ως δικαιολογία κατά την προσφιλή τακτική της κυβέρνησης, διότι έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία… Ενώ το παραμύθι των έκτακτων καταστάσεων λόγω πανδημίας, δεν έχει πλέον δράκο, καθώς οι απ’ ευθείας αναθέσεις – μαμούθ 7,5 δις ευρώ, εκ των οποίων μολις το 1,7% αφορούσε την πανδημία, έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Κομισιόν.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε εάν θα υπάρξει κάποιος που θα παρέμβει για να βάλει τέλος σε αυτή την σκανδαλώδη υπόθεση που αφορά την εκπαίδευση των παιδιών μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ